Vec izvesno vreme imam problem sa voznjom na gas. Kako se auto vise greje, sve slabije vuce, cima u voznji, na naglo davanje gasa ponekad pukne iz auspuha. Medjutim, ako auto prebaci 3000 obrtaja, odjednom povuce odlicno i posle toga lepo radi i vuce i na manjim obrtajima, ne cima, ne puca iz auspuha. Posle nekog vremena (5-10tak minuta) ponovo pocnu isti simptomi i opet ako prebacim 3000 obr pocinje normalno da vuce i sve tako u krug. Da napomenem da i se u rezimu "lepo vuce" podigne i ler za oko 300 obr.
Jako je cudan problem (bar meni) i nikako ne znam kako da ga resim.
Ocigledno je kao da ima manjak plina, a kad auto uleti u obrtaje kao da probije nesto i onda lepo vuce, ali brzo se vrati na staro u toku voznje. Filter za plin je zamenjen, svecice i kablovi su dobri, stelovan je plin nekoliko puta i uvek isto, s' tim ako zavijem malo plin simptomi se pogorsavaju, a ako odvijem skroz isto se ponasa.
Auto je Fiat 131, 2000cc, 115ks, venturijev sistem autogasa - logas isparivac. Pre par meseci je isparivac repariran (oiscen i zamenjene membrane) i zamenjena su creva od isparivaca do karburatora. Taj servis je uradjen na preporuku majstora, jer sam mu se obratio sa istim ovim problemom, ali servis nije resio problem.
Jako je cudan problem (bar meni) i nikako ne znam kako da ga resim.
Ocigledno je kao da ima manjak plina, a kad auto uleti u obrtaje kao da probije nesto i onda lepo vuce, ali brzo se vrati na staro u toku voznje. Filter za plin je zamenjen, svecice i kablovi su dobri, stelovan je plin nekoliko puta i uvek isto, s' tim ako zavijem malo plin simptomi se pogorsavaju, a ako odvijem skroz isto se ponasa.
Auto je Fiat 131, 2000cc, 115ks, venturijev sistem autogasa - logas isparivac. Pre par meseci je isparivac repariran (oiscen i zamenjene membrane) i zamenjena su creva od isparivaca do karburatora. Taj servis je uradjen na preporuku majstora, jer sam mu se obratio sa istim ovim problemom, ali servis nije resio problem.
Comment