Vozim Renault 25.Ugradio sam Landirenzo gasni uredjaj.Javlja mi se problem.Kada pri vecoj brzini(vangradska voznja) stisnem kvacilo,broj obrtaja naglo padne i auto se ugasi.Ovako auto radi dosta dobro i na benzinu i na TNG-u.Jos da napomenem da emulator nije landirenzo vec mi je prodavac u kompletu prodao neki drugi mada kazu da to nema veze sa mojim problemom.Sta treba da uradim?
Renault 25 i Landirenzo
Collapse
X
-
treba da skrenes,ili malo da zastitis usis hladnog vazduha....pa ti se to nece desavati.
okreni ga da hvata vazduh negde u zavetrini.eventualno povecaj malo i ler gas.
dosta se pricalo o tome ,potrazi malo po forumu.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
Da ne otvaram novu temu a radi se o istom autu.Naime,kada vozim na gas,do brzine od 110km/h auto ide normalno a kada pocinjem da dajem gas od te brzine na dalje,auto ponekad pocne da trza i kao da se gusi a ranije se to nije desavalo.Sta moze da bude:
1.Kvalitet TNG-a
2.filter za gas(nije do sada menjan)
3.ulje u isparivacu(nije ispustano do sada)
Auto je presao na gas nekih 15000km i radi ovako ok,samo je problem ta veca brzina.Na manjim brzinama,ubrzanje je dobro.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Internet je cudo!
Vidis, kako si sve lepo naucio.
Odgovor broj 2 pa 1 u tvom slucaju, 3 otpada.
Dakle, menjaj filter.
Comment
-
-
Dotok plina nije ostao isti. Kad bi bio isti dotok auto ne bi mogao da radi na različitim obrtajima jer je tada i u****no više ili manje vazduha. Znači da postoji neka regulacija da se pravi smeša u odnosu na u****ni vazduh.
Daklem sve je isto samo je tatrane
Comment
-
-
Ne kažem da ne treba da se šteluje jer možda stvarno troši više. Ono što sam hteo da kažem je da postoji regulacija oko mešanja vazduha i gasa i da je premeštanje usisnog creva ne remeti tako lako ako je pre toga bilo dobro podešeno.
Comment
-
-
Evo sta mi se desilo danas.Vozio sam negde 80-90km/h.Isktrsne situacija i ja zakocim onako skoro do daske.Presaltujem normalno u manju brzinu i kad dadoh gas,auto poce kao da trokira pa da ne prima najbolje.Stisnem kvacilo i isturiram ga,on normalno radi.Posle 100-200m voznje,stanje se normalizovalo.Sta li mu je?Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Jednom sam pomenu "problem" sa isparivacem(izgleda da je izbrisano jer je bilo off u nekoj temi),tj.da je kao ovlazen uljem.Dora je pomenuo da treba da se odvrne sraf na dnu koji ispusta ulje iz isparivaca.Pitama li moze da uzrok tom vlazenju bude nesto drugo?!
Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
E, imam ja pitanje. Koliko je jednostavno ugraditi plin u R25, i na što bi se trebalo paziti prilikom ugradnje? Dosada sam vozio auto koji je imao karburator i plin, ali ovdje su injektori u igri.
Ne spada pod temu plina, ali tražio sam po netu i pod dijelom za manuale, ali ništa. Da li tko možda imakoji manual za r25, bio bih jako zahvalan, ili barem ako ima koji link?
Comment
-
-
Zavisi koji motor imas u R25.Ja imam 2,2i i nije bilo preterano tesko da se ugradi.Ono sto je dobro,R25 ima mesta i pod haubom za isparivac i ostale delove gasne instalacije a i u kabini ima mesta da se ubaci prekidac,tako da ne mora da se srafi ili lepi negde(to me bas nervira).E ako hoces toro bocu,ona ide spolja pa bi trebalo da se stavi i ona zastitna kutija a rez.tocak bacis u gepek.Ja imam obicnu bocu i malo sam smanjio gepek ali jos uvek ima mesta.To sto je injection,po meni je bolje,jer nema sta da se zezac sa paljenjem,prebacivanjem itd.Palis uvek na benzin,malo se zagreje auto(ja uvek cekam da kroz ventilaciju pocne da duva mlak vazduh kada ukljucim grejanje,pa potrosim tako i malo benzina ali i malo cuvam onda benzinsku instalaciju) i prebacis na gas.Ako vozis isti ili slicne kubikaze auto,moraces samo da prepravis dotok vazduha ali je to sitna intervencija.Ako te jos sta interesuje,javi se
Edit mod:009: Nastavak opshte diskuje o Renault 25 se nalazi OVDE!!!Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Opet problemcic:U strogo gradskoj voznji,auto mi je potrosio 10l na 70 km sto mu dodje malo preko 14.Meni je to bas mnogo narocito sada kada je toplo napolju.Drugi:Kada vozim auto uz neki nagib,nema snagu da povuce tako dobro.Na autoputu bez problema ide do 150km/h,ali uz nagib prva,druga i treca patos,dodje do 4200obrtaja a brzina jedva 80.Sta da radim?I jos nesto:Kada dajem gas auto radi kao da piska gas kao blago trokiranje,ne gusi se nego samo kao da treba da proguta knedlu pa da pocne da radi.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Ako nemaš majstora da pogleda, pročitaj kak ose podešava pa postupi po naredjenjuOpisano trokiranje izaziva verovatno previše gasa.
Dopuna... pošto vidim da menjaš svećice i one mogu biti uzrok veće potrošnje.
Uslov je da su filteri uredu.
Comment
-
Comment