U zadnjih 7 dana mi se par puta desila neka detonacija u usisnoj grani i izbacivala je ono gumeno crevo sto ide ispod usisne grane ka srafu za ler. To mi se samo desavalo rano ujutro i samo kad sam hteo da naglo startujem sa semafora (ler pa pun gas) Pretpostavljam da je bila veca vlaga u vazduhu u to vreme. Svecice su nove, kablovi fabricki i posle 270.000 jos uvek kao novi jedino je razvodna kapa iznutra na 4 kontakta prilicno pojedena.
Da li je moguce da je samo do kape?
Smesa mi nije siromasna i stavio sam drugi mixer kao sto si mi preporuicio onaj kao kupa, i sa njim mi se jednom desilo. Sa starim plasticnim 4 puta
Ako lagano krecem, pa posle dajem gas koliko hocu nema problema. Uredjaj je Lovato i imam ga od kraja juna. Presao sam oko 15000 u medjuvremenu i nije bilo problema, a sad backfire 5 puta za 7 dana
10x
Da li je moguce da je samo do kape?

Smesa mi nije siromasna i stavio sam drugi mixer kao sto si mi preporuicio onaj kao kupa, i sa njim mi se jednom desilo. Sa starim plasticnim 4 puta

Ako lagano krecem, pa posle dajem gas koliko hocu nema problema. Uredjaj je Lovato i imam ga od kraja juna. Presao sam oko 15000 u medjuvremenu i nije bilo problema, a sad backfire 5 puta za 7 dana

10x
Comment