Pozdrav svima,evo pokusacu da iznesem moj problem sa plinom,sto jasnije i preciznije..naime,vozim alfa romeo 33,1,5 boxer,ubrizgavanje..od kad sam ga kupio ne vozi se na benzin jer je rezervoar supalj a i pumpa boga pitaj u kakvom je stanju..e sad,sta je sustina,kao prvo nemam prekidac za prebacivanje plin/benzin,jer je nekako izvedeno,ne znam ni sam kako,da radi samo na plin..nesto je direktno povezano,ali nemam ideju sta i kako..ali mene muci nesto drugo,a to je dda uvek mora da se jako dugo vergla,jer mu je crevo od plina postavljeno iza protokomera,a ne moze da se postavi ispred jer je taj uredjaj sa siberom,ili klapnom,kako ga ko zove..mene sad zanima,sta je moj spas u celoj prici,jer je jako iritantno to verglanje,ne bitno,hladan ili vruc motor,svecice su nove stavljenje NGK V-line 4,kablovi bi trebalo da su ok,razvodnik je na oko takodje ok..ali mene najvise interesuje sta i kako da bih resio to verglanje..Hvala unapred,svaki odgovor je znacajan
P.S.prilazem sliku gde sam obelezio pod 1. trenutno gde stoji to crevo i pod 2. gde bi bilo pozeljno..
P.S.prilazem sliku gde sam obelezio pod 1. trenutno gde stoji to crevo i pod 2. gde bi bilo pozeljno..

Comment