Pozdrav svima.Vozim yugo 55 1989g.Pre godinu dana postavljen plin marke lovato,do pre nekih 6meseci je sve bilo ok.Od tada imam veliki problem secka samo na plin,najcesce u 2 i 3 brzini i to onda kada ubrzavam auto.Od tada zamenjen filter plina,filter vazduha,stavljene ngk bp6e svecice,bos ruka i kapa,bobina kabal koji ide u kumutator ali problem je i dalje tu.Majstor koji mi je ugradio plin proveravao da negde ne vuce fals vazduh,ali sa tim je uredu,otvarao isparivac i kaze da je i on ok(sa plinom nisam presao vise od 20000km) na kraju je sve proverio i rekao da je plin ok>Bio sam jos kod jednog plindzije i on kaze daje sve ok.Elektricar merio koliko puni alternator i kaze da nemam problema sa strujom.Odstruje jedino nisam zamenio jos razvodnik(cajevac) i kumutator(bos),mada elektricar kaze da nece da secka zbog njih.Kablove sam stavljao sa drugog yuga i na njima se isto ponasa.Auto super radi na benzin.MOLIM ZA POMOC,HVALA UNAPRED.
Veliki problem
Collapse
X
-
Odg: Veliki problem
lektricar nije u pravu!!!oce da secka zbog svega!!!
za jugo je bar lako ima ih podosta..ako bas nije toliko ocigledno o cemu se radi pronalazenje problema ide na sl nacin...
parkiras isti auto sa kojim je sve u redu i vrsis zamenu sa jednog na drugi(pocnes od onog sto nisi vec zamenio i od onog sto je najlakse za zameniti),normalno mislim na delove koji imaju veze sa strujom i da pri tom ne slusas nikog ko ce ti reci nije to nije ovo to radi il ne radi itd...
i nemoj da te zavara da ako si nesto zamenio i stavio novo da je to ispravno..
pozdrav pa se javi...
-
-
Problem delimicno resen smanjenjem zazora na svecicama,to mi niko od majstora nije preporucio vec sam nasao na forumu.Kazem da sam delimicno resio problem zato sto mi se sada desava da auto trza nekih 7-8km na plin i to samo kada je napolje vlazno vreme ali samo.Auto trza samo kod prvog startovanja motora u toku dana.
Comment
-
-
skini kablove odnesi kuci , i osusi ih dobro, fenom . ujutro kad ih stavis ,ako nemas vise problema,znaci da treba da promenis kablove.bez obzira kada si ih menjao.
to isto mozes,i sa kapom da uradis.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment