Nece da radi na plin kad je hladno

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kumzarija
    CBC Član
    • 08.11.2011
    • 51
    • Bileća

Odg: Nece da radi na plin kad je hladno

Pa da, na to sam i mislio ali sam drugacije napisao . Najbitnije da sam nasao tacan uzrok problemu.

Comment

• kdi
      CBC Senator
      • 16.11.2010
      • 238
      • leskovac

eto nasao si tu rupicu o kojoj sam govorio..

Comment

• kumzarija
        CBC Član
        • 08.11.2011
        • 51
        • Bileća

Nije valjda da si na tu rupicu mislio? Svaka cast . Ja sam to onako logicki zakljucio kad me pocelo da zeza opet neki dan, i ja iskljucim step motor kad radi fino. Onda mi pade na pamet da vuce vazduha vise nego treba. Jbg, dobro da sam rijesio problem a nekome ko ima slican problem ova tema moze posluziti da rijesi isti.

Comment

• kumzarija
          CBC Član
          • 08.11.2011
          • 51
          • Bileća

Da ne bih otvarao novu temu postavicu pitanje u ovoj. Da li moze da trosi vise plina ako je crkla lambda sonda? Dakle nije lambda control niti sekvent vec obican venturi na monopointu. Ili je dok kvaliteta plina ili je jer je lambda crkla (javlja na benzinu "otvoreno koli lambda sonda" i provjereno unimerom kad ono crkla) ali zadnje sipanje kao da ga trosi 15l na 100km mjesovite voznje.

Comment

• Plinadzija
            CBC Senator XXL
            • 29.07.2008
            • 1514
            • Paracin

Nidje veze. Ne utice na potrosnju ako je obican srafostelujuci sistem. Ipak sledeci put otvori novu temu.
            UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• kumzarija
              CBC Član
              • 08.11.2011
              • 51
              • Bileća

Re: Odg: Nece da radi na plin kad je hladno

Da se nadovezem sa jos jednim pitanjem o potrosnji i tome, uglavnom kombinovane voznje predjem 300km sa 30l plina. Filter vazduha sam mjenjao prije 40 000km (vjerovali ili ne) a i sad je kao nov, zut, nigdje smedj, i stvarno bez imalo prljavstine, vjerovatno jer ne vozim makadamom niti ovdje kod nas ima smoga kao po vecim gradovima pa je zato i sad na oci kao potpuno nov. Dal da ga mijenjam i koji da stavim jer vidim da je vazno koji filter ide na plin. Ovaj sad sto je na autu je filtron.

Comment

Working...
              X