grejanje neradi posto sam vratio isparivac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • topi
    CBC Član
    • 16.09.2010
    • 27
    • karljevo

grejanje neradi posto sam vratio isparivac

Da li ima veze kako se montiraju creva za vodu na isparivacu tj.dali to utice na rad grejanja posto sada nemam grejanje pa da nisam pomesao creva kada sam zavio,hvala svima
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

Odg: grejanje neradi posto sam vratio isparivac

Nemamo pojma koji je auto u pitanju i na kom mestu stoji isparivac te gde je vezano grejanje istog ali kako dora rece u nekom od prethodnih postova nesto sam vidovit danas pa proricem da imas vazdusni cep i da treba da dolijes vodu-antifriz u sistem pa malo dodas gas da pumpa izgura tecnost u radijator eventualno odzracis sistem tj ispustis vazduh.
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• topi
      CBC Član
      • 16.09.2010
      • 27
      • karljevo

evo ovako gornje crevo ide iz bloka u isparivac a donje iz isparivaca u kabinu samo me zanima da li treba obrnuto a moram da dolijem antifriz

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Uzmeš lep dva T komada i jedan staviš tu isto a drugi na drugo crevo iz kabine.
        Lepo te ljudi pitali, ako želiš pomoć navedeš bar koji je auto ovu sliku što si poslao ako sam pijan zamislio bih da je neki Opel ali što bih ja zamišljao, ako ti treba pomoć potrudi se...

Zašto je to bitno, stariji Opeli imaju problem sa tečnošću kad je tu isparivač, kilava pumpa za vodu ali to treba dokazati vlasniku. Da znam da ćeš reći ali na benzinu rad isavršeno, ali na benzinu nema dodatni deo (koji po boji bih rekao da je noviji i nije zapušen) koji je iznad njegovih visina za dobacivanje vode sa jadnom pumpom) .Pomoglo bi ako bi zamenio creva ali opet neće raditi baš kao svet.
        A možda Lupam, možda je Škoda...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Nekada dok sam vozio na plin,Opel Asconu,imao sam isti problem pa sam izbacio "T" racve tako da je voda morala da ide kroz mali hladnjak.Medjutim,tu je postojao jedan zajeb jer kad prebacim polugicu na hladjenje hoce da mi zaledi isparivac jer ostane bez vode.Tako da sam to radio samo zimi

Comment

Working...
          X