Pa edukativno je, ja se odavno spremam dastavim na sajt sliku do slike u stilu ovako treba a ovako ne treba. Ne bih imenovao nego samo slika a sad ima i ovde..
ugradio sam gas
Collapse
X
-
-
Originally posted by nbbulevarmoguce da je uradjeno brzo ali tamo rade cetiri ili pet majstora na jednom autu i verovatno ide brzo
nhf: ali, sto jeste jesteAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
pa pustite coveka zato i valjda sluzi ovaj sajt da ljudi vide kako i sta se radi pa nemora sve bas da bude uradjeno kod dore i ivana da bi bilo savrseno ako mu uredjaj radi nema razloga za brigu, a mislim da je razlika izmedju dore i ivana i narandzica 100e po ugradnji pa vi viditeznam sad ce te vi reci pa jeste ako nije platio sad platice kasnije videcemo sta ce biti
Comment
-
-
nije u tome stvar @Fantastik,ja bar ovde nisam nikada nekom drzao stranu.
ali pogledaj naprimer el.ventil : zashafljen je srafovima sa navojem kao za drvo(najverovatnije),jer nevidim kako je mogao da stavi kontra maticu na takvom mestu kod amortizera kod kosha.
2. imao je lepo onaj sraf od amortizera na 10 cm daleko,pa se lepo uzme mala " plocica" pa se usrafi tu a za drugi kraj "prihvati" el.ventil,pa se to sve iskrivi u odgovarajuci polozaj.
3.nemoze se skine ljudski filter,a da se nekrivi i uvija instalacija ili da se skida el.ventil.
4.izolacija(bushir) , MORA da ide do kraja ili NE prolazis atest....razumes?MORA!.
5.sechena je ko zubima ( ima nejednake i iskosene krajeve.)
eto samo jedna stvar koju ljudski vidim....a kako je ostalo,nevidim i necu da sudim.
ps: Gledao sam cene od Dore je jeftiniji(za kesh samo) za 15 evra!!
znaci kod dore orjentaciono 270 a kod "njega" 255.
znaci,samo konkretno molim....
ja visim na ovom forumu dosta...tako da bih video da je neko dosao i pljunuo Doru ili Ivanat za losu ugradnju...medjutim to se nije desilo za ovih 6 meseci koliko visim ovde , ni jedan jedini put.!Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Uh, zamalo da i ja zavrsim s takvom ugradnjom prosle godine...
Sreca: Kao sto Dora rece, 525i 24v, sestak iz '93 = plasticna usisna grana (sto nisam znao...) pa odustah zbog razlike u cijeni...
Nesreca: Isti sestak, ista situacija, cijena sekvencije...
Comment
-
-
Comment
-
-
Koliko je ovo dobro ili loshe uradjeno ne znam, ali mogu da kazhem sledece:
Vec dugo planiram ugradnju gasa (shtekam kesh, hebi ga), i jedino u obzir dolaze Ivan ili Dora (govoreci konkretno o Lovato instalaciji), obzirom na dokazani kvalitet osvedochen vishe puta opet i iznova. I to ne samo na ovom sajtu, "vrte" se oni i drugde... A bar tamo ljudi nemaju razloga da im "podilaze" i prichaju lepo o njima tek iz razloga shto su i oni chlanovi tog foruma... Znachi ako cemo poshteno - ljudi rade kvalitetno i dokazali su se u svom poslu. Ja ih ne poznajem lichno, nikada ih nisam ni video, ali ih poshtujem kao i njihov rad, jer malo je ljudi danas koje u njihovom poslu "bije" dobar glas. I to treba poshtovati, bez obzira o kome se radilo.
A shto se tiche ushtede od 100-ak evra - mislim da treba da smo svi svesni da sve ima svoj uzrok i svoj razlog, bash kao i ta razlika u ceni. Ovde, po Kos. Mitrovici, sam se nagledao svakakvih instalacija (ili pokushaja iste) i naslushao raznoraznih pricha ljudi koji su planirali "ushtedu" od xxx evra pri ugradnji, a kasnije su tu "ushtedu" vishestruko isplacivali Tantalovim mukama koje su imali zbog "struchne" ugradnje
Radi se o raznoraznim servisima, od Raske, preko Kraljeva i Cacka do Beograda...
Jedan od poznanika (taksista) koji je dobio, citiram: "Ceo original Lovato za 300 evra"je prvih par meseci bio sretan k'o malo dete, a pricha se zavrshila tako shto je ceo sistem/instalaciju deinstalirao kad mu je bilo svega preko glave...
A na pochetku je komentarisao: "E, to je posao, a ne lopuzha uzela burazeru 450 evra u Cacku, a uradila istu stvar"
Ja sam ga gledao i divio mu se...Samo cene originalnih delova za Lovato instalaciju koshtaju oko 350 evra. I to ne za verziju LovEco... Tako da, postaje jasno koliko bi okvirno trebalo da koshta ugradnja original uredjaja "sa sve rukama"... Sve jeftinije od ochekivanog je sumnjivo, ili sa stanovishta kvaliteta uredjaja ili kvaliteta odradjenog posla. A na tezhi nachin sam shvatio da se najvishe treba plashiti "jeftinijih" stvari jer, kako neko lepo reche, "nema takve stvari kao shto je besplatan ruchak"...
Comment
-
-
uslikas slike, prebacis na kompjuter, u photoshopu smanjis rezoluciju na recimo 640x480 i medium kvalitet oko 90kb, zatim tako dobijene slike podignes na net na adresu http://www.imageshack.us/ i uzmes direktan link na kojem je slika pa je postavis na odgovor [img]link%20koji%20si%20uzeo%20sa%20imageshack[/img] i slika je postavljena
gde si ugrdio gas koji auto i koliko kosta
Comment
-
-
Originally posted by fantastikOriginally posted by zoranbgps: Gledao sam cene od Dore je jeftiniji(za kesh samo) za 15 evra!!
znaci kod dore orjentaciono 270 a kod "njega" 255.
znaci,samo konkretno molim....
Kod karburatora koji je naveo Zoran je još gore. cena je 250 evra a njegova mislim da je oko 230. Moja boca se nikad ne klati i niejdna nije šetala po prtljažniku jer stavljam stege koje koštaju 900 din, i teleskope (šipke)koji koštaju 700 do 950 dinara. Kad kažem da je to cena za Lovato onda to i jeste Lovato a ne mešavina svega što trenutno ima ili što je trenutno najeftinije.
Comment
-
-
Ne pravdam se uopšte, naprotiv. Samo želim da se zna šta i zašto nešto košta.
Comment
-
Comment