Zdravo svima, imam problem s plinom GOLF III 1.6 100hp, na benzin radi bezprekorno na plin radio vrhunski do juce. kad je auto na plinu oce da primi samo pola gasa i tu polovinu fino primi, od pola do poda pocinje da navlaci veci broj obrtaja i pocinje da se gusi i odrzava oko ~2000 obrtaja(u mirovanju), ler drzi fino.. u sustini ne mogu da vozim na plin jer cim treba da krenem nedje uz brdo i dodam gas malo vise dolazi do gusenja..
evo slika kako je plin montiran nisam siguran da sam sve sto je potrebno slikao posto se ne razumem mnogo u plinske uredjaje.
na jednom mestu sam snimio rupu sa urezom kotam mozda je tu bio neki sraf al o5 nisam siguran posto se ne razumem.

Ta sumnjiva rupa..

ako neko moze da mi kaze moguci uzrok kvara bio bih zahvlalan i nacin na koji se odklanja..
evo slika kako je plin montiran nisam siguran da sam sve sto je potrebno slikao posto se ne razumem mnogo u plinske uredjaje.
na jednom mestu sam snimio rupu sa urezom kotam mozda je tu bio neki sraf al o5 nisam siguran posto se ne razumem.

Ta sumnjiva rupa..

ako neko moze da mi kaze moguci uzrok kvara bio bih zahvlalan i nacin na koji se odklanja..