Uredjaj za skuter 250cc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NeCi
    CBC Član
    • 19.11.2011
    • 69
    • Kragujevac
    • Alfa Romeo 33 1.7 16v,Honda Jazz 250cc

Uredjaj za skuter 250cc

Jel ima neko od majstora uredjaj koji bi mogao da ugradim u skuter 250cc ,da je sto manjih dimenzija , ispravan, polovan naravno sto jeftiniji ...
    Posto bih sam ugradio sve trebace mi i mala pomoc oko svega, skuter ima klasican karburator , dosta mesta, bocu bih stavio od 10-15l ako ima da se kupi ,ili neka varijanta od plinskog resoa, ili neka pametnija ideja.... ponude mozete slati i na pp a ja mogu postaviti neku sliku karba i motora ako ima zainteresovanih da pomognu....
  • NeCi
    CBC Član
    • 19.11.2011
    • 69
    • Kragujevac

Odg: Uredjaj za skuter 250cc

jedno pitanje za majstore, elektronac uredjaj ,jel on radi na istom principu kao svaki drugi a ne treba mu podpritisak ??? ustvari nisam siguran jel bi nasao podpritisak na motoru pa mi lakse da kupim taj uredjaj ...
    i boce sam pitao kazu moze i boce za domacinstvo male 10,11l samo sto mislim da nisam vidjao takve da ima da se kupe...

za vikend rasturam motor i krecem sa realizacijom idejnih resenja

Comment

• Plinadzija
      CBC Senator XXL
      • 29.07.2008
      • 1514
      • Paracin

Za njega ti treba +12. Jel imas to na motoru? Boce za domacinstvo samo u slucaju da mozes da budes 100% siguran da ces je uvek puniti najvise 80% znaci u bocu od 3kg ne vise od 5l gasa.
      UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• NeCi
        CBC Član
        • 19.11.2011
        • 69
        • Kragujevac

ima akumulator 12v ,sve kao i auto svetla, migavce , struja sve je kao na kolima samo umanjeno vodeno je hladjenje ima pumpu sve moze da se poveze normalno....
        e sad ta boca mi ne odgovara da staje samo 5l gasa ,moracu da nadjem neku vecu, barem 10l, ali otom potom prvo da resim koji uredjaj ...

Comment

• NeCi
          CBC Član
          • 19.11.2011
          • 69
          • Kragujevac

evo nekih ideja koje bi kopirao...

ako neko prepozna uredjaj i boce neka napise sta je i gde se moze kupiti...
          Last edited by NeCi; 02.03.2012, 17:55.

Comment

• Plinadzija
            CBC Senator XXL
            • 29.07.2008
            • 1514
            • Paracin

Jedan je Aldesa, turski, problem sa njim je sto nemas gde da nadjes delove za njega, ja ih imam par komada u garazi sa losim membranama a nemam gde da nadjem nove. Drugi je Longas-Kargas (svejedno) taj je ok skroz i funkcionalno i podrska. Ako imas mesta za ovakvu bocu sa normalnim MV samo napred. Mislim da ti grejanje isparivaca i nije neophodno za snagu so 20tak KW ali bolje kad ga ima.
            UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• NeCi
              CBC Član
              • 19.11.2011
              • 69
              • Kragujevac

jel ovaj drugi Longas-Kargas elektronac , nema pritisak??? i jel imas mozda taj??? na koju bocu mislis ovu gde je uredjaj pored boce? jel to klasicna boca za kola sto se koristi? ja sam cak mislio da bocu od 50l isecem na meru koja mi odgovara i odnesem da mi neko zavari ,sta mislis jel to pametno???
              Last edited by NeCi; 03.03.2012, 13:32.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ako nastaviš a ovako pametnim idejama oko sečenja boce zaključaću ti temu...
                Japanske boce ili kanistre od 180 litara a dimenzija 20x20x20 cm još nisu izmisli. Da imaš orijentaciju, boca za domaćinstvo ima cca 17 litara, tako da je 10 litara više od pola te boce po dimenzijama.
                Kargas nema elektornski isparivač, mora potpritisak za ler.

Šta god budeš radio ako ne staviš bocu da pravim multiventilom je vredno rizika života a ne bih da sad objašnajvm sve razloge zašto. Viljuškari koji imaju na izgled istu bocu kao za domaćinstvo imaju odgovarajući sigurniosni ventil.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• NeCi
                  CBC Član
                  • 19.11.2011
                  • 69
                  • Kragujevac

Dora ustao na levu nogu jutros merio sam prostor gde bi stavio bocu 25x30x25 je neki prostor kojim raspolazem znaci sirina x duzina x visina, a bocu bi stavio sa normalnim mv , ako nadjem naravno, ove obicne neke mogu posluziti za probu ali se nebi usudio da se vozim na njima

Comment

• NeCi
                    CBC Član
                    • 19.11.2011
                    • 69
                    • Kragujevac

bio sam kod jednog majstora danas koji je imao skuter na plin i reko mi da je moj skuter ( 250cc ) slab za obican uredjaj i da ce se motor samo gusiti, da treba da ugradim neki uredjaj koji nema vodu da ulazi da ga hladi ,samo gas i pritisak , mali neki... mada taj isti majstor mi je za kola reko da nema sanse da dobijem podpritisak zato sto imam 4 leptira ,valjda zbog toga sto se podeli pritisak na sva 4, nego moram da nadjem usis i komplet ubrizgavanja od nekog drugog modela sto ima jedan leptir !!! sad ovo sto mi je pricao za kola ne pije vodu ali za motor ne znam dal da jurim taj neki uredjaj sto on predlaze???

Comment

Working...
                    X