1991 VW Golf 1.8 monojetronic 66kw, Lovato uredjaj...
Ugasi se kad prebaci na plin ujutru, posle krace voznje proradi.
Majstor rece da je otisla membrana pa smo je zamenili, za to vreme mi je dao drugi isparicac na koriscenje (isto lovato)
i auto je radio dobro, palio ujutru i prebacivao na plin normalno.
Kad su zavrsili reparaciju i vratili moj isparivac isto se desava, gasi se ujutru kad prebaci na plin.
Verovatno da je do isparivaca ali sta?
Rekose mi da se posle reparacije to nikad nije desavalo sa Lovato uredjajima i da ostavim auto kod njih da se ohladi preko noci da probaju
ujutru da vide sta moze da bude... Reparaciju sam plataio 4000 a mozda je bolje da sam doplatio jos 6000 i da sam kupio nov isparivac?
Danas su podesavali plin rucno i cini mi se da se dosta oseca gas na auspuhu i povecava ler gas u voznji preko 60kmh kad se pritisne kvacilo...
Kao da je smesa prebogata
Najvise me nervira sto je auto za ovih 6 godina kako je kod mene radio normalno, ovo je drugi put da radim
isparivac, pre nije pravio takve probleme posle reparacije.
Ugasi se kad prebaci na plin ujutru, posle krace voznje proradi.
Majstor rece da je otisla membrana pa smo je zamenili, za to vreme mi je dao drugi isparicac na koriscenje (isto lovato)
i auto je radio dobro, palio ujutru i prebacivao na plin normalno.
Kad su zavrsili reparaciju i vratili moj isparivac isto se desava, gasi se ujutru kad prebaci na plin.
Verovatno da je do isparivaca ali sta?
Rekose mi da se posle reparacije to nikad nije desavalo sa Lovato uredjajima i da ostavim auto kod njih da se ohladi preko noci da probaju
ujutru da vide sta moze da bude... Reparaciju sam plataio 4000 a mozda je bolje da sam doplatio jos 6000 i da sam kupio nov isparivac?
Danas su podesavali plin rucno i cini mi se da se dosta oseca gas na auspuhu i povecava ler gas u voznji preko 60kmh kad se pritisne kvacilo...
Kao da je smesa prebogata

isparivac, pre nije pravio takve probleme posle reparacije.