Eksplozija ispod haube..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Tmusic
    CBC Početnik
    • 24.02.2012
    • 4
    • Kotor

Eksplozija ispod haube..

Poz ljudi, sad imam pravi problem s plinom, za razliku od predhodnog posta..
    Golf mk3 1.6 100hp, vozio na plin i poce da trokira posle par sekundi boom mini eksplozija ispod haube, odvoio mi creva od filtera vazduha od motora, izgleda eksplodiro plin u dovodu vazduha, ja vratio natrag stego, na benzin ide dobro al na plin jedva drzi ler da se motor ne ugasi a kad stisnem gas jos gore umesto da doda spusti jos za 100 obrtaja nize, a na leru jedva da drzi 700, motor trese muci se.
    Ima li neko ideju sta bi moglo biti u pitanju?
    Na ovom postu sam vec ostavljo slike uredjaja.
    Golf III 1.6 100hp, na benzin radi dobro a na plin do juce radio odlicno, sad kad radi na plinu drzi ler ok, fino primi kad dodam malo gasa tu do 2300 obrtaja a onda pocinje da se gusi, kad ga navlacim na trzanje papucicom mogu i do 4500 da navucem al onda se o5 gusi, kad drzim tako pedalu stisnutu malo vise krene do tri

p.s. ima plina u boci, proverio sam ovaj put..
  • b_samardzic
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 1557
    • Smederevo

Odg: Eksplozija ispod haube..

Jesi vratio ovu gumicu i pogledaj dobro da ti nije neka plastika ili crevo puklo. Ako jeste moras da zalepis to ili zamenis.

Comment

• kdi
      CBC Senator
      • 16.11.2010
      • 238
      • leskovac

Odg: Eksplozija ispod haube..

i kad saniras posledice eksplozije ako ih ima naravno onda resavas i uzrok iste...a uzrok je struja u 90% slucajeva i 10% ide na rastelovanost ili neki drugi problem..
      pozdrav!!!

Comment

Working...
      X