Felicia sa karburatorom trza na plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • drale01
    CBC Početnik
    • 14.07.2012
    • 1
    • Gacko

Felicia sa karburatorom trza na plin

Cao drustvo, novi sam clan na forumu ovdje. Imam skodu feliciu sa karburatorom 43 kW , 2001 god (benzin / plin). Plinski sistem Lovato sa plocom na karburatoru, usis vazduha redukovan na ulazu u filter.
    Kad vozim na benzin sve je ok.
    E sad imam jedan problem u vezi sa voznjom na plin, naime smjesa je podesena sa uredjajem za analizu izduvnih plinova i bilo je sve ok. Sad pocinje da trza auto cim se ugreje motor. Razvodnik paljenja deluje dobar , ruka i kapa su ok. Isto mi se desavalo pre godinu dana i otisao sam na stelovanje smese, majstor je malo doradio i bilo je ok do pre par dana.
    Odem kod majstora juce (najblizi servis mi je 60 km (Niksic)) i gle cuda, ja kazem majstoru da proba auto kad ono sve ok. Pregleda smesu sve ok, promenio mi svecice (stare su bilie na izdisaju) danas upalim auto cim se ugreje ponovo trza i to negde oko 2000 obrtaja motora.
    Sta sad da radim? Smem li nesto da diram?
    Bi li bilo pametno predloziti majstoru da skine plocu sa karburatora i ubaci plinsku diznu direktno u karburator?

Molim Savjet ali iskren !
    Unapred Hvala

POZDRAV IZ REPUBLIKE SRPSKE !
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

Odg: Felicia sa karburatorom trza na plin

Proveri kablove i bobinu, najbolje nocu ugasis sva svetla, upalis motor kad je zagrejan i gledas oko kablova gde svitka...
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

Working...
    X