Zavoli isparivac-membrane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Trivo
    CBC Senator
    • 02.06.2005
    • 202
    • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Zavoli isparivac-membrane

Pozdrav svima.Stari sam clan,istina da nisam mnogo aktivan ali sam prateci ovaj forum dosta toga naucio i primjenio u praksi.Evo imam neku nedoumicu pa ako neko od iskusnih plinasa forumasa moze da mi pomogne.
    Auto je pasat B3,1.8,kupio sam ga sa vec ugradjenim plinom koji je sve do pre neki dan funkcionisao savim dobro.Potrosnja je u gradu bila oko 12,13 litara a na otvorenom putu od 9 do 10L.Zimi je to drasticno skakalo .
    Smatram da je ta potrosnja sasvim normalna za toliko star i potezak auto.
    Neki dan vracajuci se sa mora desilo mi se u preticanju da se auto odjednom ukopao u mjestu tj ostao bez gasa.prebacio sam na benzin i dosao do prve pumpe gdje sam ga natocio punog plina.Prebacio sam na gas ali se situacija na nekih 400 kilometara pojavila jos par puta,najcesce poslije stajanja na naplatnoj i na granici.Pri punom gasu na autoputu nije bilo trokiranja ni knedle.Da na pomenem da na benzin radi super.
    Danas sam skinuo filter gasa i nasao boze sacuvaj prasine.Posto ne znam ni koliko je star gasni uredjaj rjesio sam da promijenim i membrane kad vec rastavljam sve.
    E sad,pitanje....gdje da nadjem(kupim) kvalitetne membrane,ulozak filtera i cime da ocistim unutrasnjost isparivaca(benzin,alkohol??).
    Evo i nekih slika membrana i filtera...

Attached Files
    VW 1200 1972god.
    VW Golf 1.3 1988god.
    FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Odg: Zavoli isparivac-membrane

021 6338 044 Stanišić, njemu ne bih ali mi je trgovac u toj radnji dobar kolega, šalje pouzećem, cenu ne znam ali je original.
    Čim god da ga opereš kad osušiš toga neće biti a aluminijum nagriza samo ono čime ti neće pasti napamet da pereš

Ista situacija od pre neki dan...

Posle kad se zapuši cev onda svi izde jer to košta da se zameni...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Trivo
      CBC Senator
      • 02.06.2005
      • 202
      • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Hvala na informaciji,zvao sam danas,posto ja ne znam model(nisam uspio da nadjem oznaku) covjek na osnovu tipa motora pretpostavlja pa ce mi poslati.Ja sam uspio da nadjem samo zavoli i par slova i brojeva.
      VW 1200 1972god.
      VW Golf 1.3 1988god.
      FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• Desmo
        CBC Senator
        • 27.06.2010
        • 280
        • Vrsac
        • VW Mk2 1.8

Ima par ovlašćenih Zavoli servisa u BG..
        Aspirazione naturale!

Comment

Working...
        X