kako proveriti isparivac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pedjolino76
    CBC Član
    • 16.11.2011
    • 14
    • novi sad

kako proveriti isparivac

imama reno 5 1100ccm sad zanima me posto majstor kaze da je sve ok i podeseno,da su membrane menjane na isparivacu.potrosnj gasa mi je oko 9 do 10 litara,pa mi je to malo mnogo za taj auto.da li posto je sve ostalo ok moguce da taj isparivac nije dobro uradjena ta zamena membrana posto sam kupio auto sa tim isparivacem,isparivac je klasican na vakum lovato
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

za venturi sistem nije puno a verujem da ni benzina ne trosi drasticno manje.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• bmiillan
      CBC Senator XXL
      • 18.04.2005
      • 393
      • beograd
      • clk 200k

potrosnja koju si naveo nije malo mnogo nego je takva i ne moze biti manja za taj auto.

na tvoju zalost ali je tako
      nemoj na silu uzmi veci cekic

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Taj auto je lagan i stvarno trosi malo. E sad ako ti sa njim ides samo na kratke relacije do 1km onda je potrosnja OK. Drugar ga ima i na otvoreno mu trosi 6.5 litara plina pri 90-100 na sat.

Comment

• TECA
          CBC Senator XXL
          • 14.10.2007
          • 2355
          • Oz

Iz 1100cm izvukli citavih 45 ks,a menjac sa dugackim prenosima....Ici na sto nizi profil guma,proveriti tegove u razvodniku kao i vakum na istom.Sve u svemu ,slaba vajda...lose ide i trosi mnogo

Comment

• pedjolino76
            CBC Član
            • 16.11.2011
            • 14
            • novi sad

ma ide on solidno milims lepo ide za taj motor i na otvorenom znam i ja da trosi oko 7 do 8 u gradu je toliko i nece ni litar dole heh oko 9 do 10.benzina iskreno nisam ni proveravao koliko trosi verujem da je oko 6 do 7 u gradu.

Comment

Working...
            X