Mesac ili ne ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

jeste, tako je i trebalo da se uradi od starta u fabrici, mislim na Zastavu.
    to je tehnicki korektan pristup, a rezultat je takodje adekvatan tj. veca snaga uz manju prosecnu potrosnju.

ja bih ocekivao da potrosnja uz dobro odmeren (podesen protok) sistem spadne na oko 10 ili cak i ispod 10 litara u proseku. plina naravno.

samo napred.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

hvala ljudi
      .

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

e kad bi bilo tako jednostavno ))
        bio ja u subotu na bubnju i reko da vidim imali mesac za moju korsu.
        ima..izvadi bugarin i kaze 9 evra.
        a ono obrada i kavalitet sacuvaj boze....da ga turpijam ceo dan nebi ga uklopio na karburator.
        dali vi majstori i amateri koji ste ugradjivali , imate problema sa "uklapanjem" mesaca i karba..mislim na spoj izmedju njih.
        stavljate ( iskrojite) neku gumu ili stavite onaj crveni silikon za dihtovanje?
        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• scooter
          CBC Član
          • 26.05.2005
          • 40

Ja nisam majstor ali sam posle majstorovog rada morao sam da prepravljam zbog toga sto nije lepo lezao mixer, naravno turpija i sl. A sto se tice dihtovanja, kod mene nije bila postavljana niti guma niti silikon. :x
          VW- beshe zakon, majstori su krivi !

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by zoranbg
            dali vi majstori i amateri koji ste ugradjivali , imate problema sa "uklapanjem" mesaca i karba..mislim na spoj izmedju njih.
            stavljate ( iskrojite) neku gumu ili stavite onaj crveni silikon za dihtovanje?
            Nekad davno su se koristili original mikseri koji obično pasuju ko guza na nošu. Inflacijom para i devalvacijom majstora se prešlo na jeftinije zamene. Tu sad ima svega i svačega, od domaće proizvodnje do komšijske proizvodnje. Od svih ima po nešto dobro i loše. Treba birati one dobre i obavezno stvaljati neki zaptivač u vidu gume ili silikona.

Original mikseri za karburatore su retkost jer su karburatori na zapadu zaboravljeni odavno...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Jako je bitno da ne vuce fals vazduh. Kad se mora sva sredstva su dozvoljena. Prvo aceton (ne skidac laka za nokte jer je mastan) pa onda polako neki dobar silikonski kit ili vec sta je zgodno. Priprema povrsina je najznacajnija stvar za uspeh. Takodje, kitovi i ostala cuda ne vole zimu.

Comment

Working...
              X