Savet oko prepravke..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zlaja81
    CBC Član
    • 19.11.2011
    • 29
    • Kovacica,Pancevo
    • Chrysler Neon

Savet oko prepravke..

U pitanju je Golf Mk2 GTI, motor je 1.8 8v sa k-glavom.
    Stavio sam ovaj mesac sa slike i povezao sva creva kao sto je i ovde, medjutim ovo crevo sto sam zaokruzio koje ulazi u mesac i ide do isparivaca(sa zadnje strane ima neki otvor) me muci.Kod mene na kolima je Lovato isparivac i nemam taj otvor pa sam hteo da pitam kako da resim ovo..Dali mogu da zatvorim taj otvor na mesacu sa necim, da menjam isparivac za brc tecno kao sa slike ili moze jos nekako..?

• Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

To je cev za kompenzaciju, mora da postoji. Moraš skinuti poklopac od isparivača onaj bez šrafa i probušiti rupu od 9mm, urezati navoj od 10mm i zavrnuti neku cevčicu. Treba da da je zalepljena ili da ima kontra maticu i da je plitka sa unutrašnje strane da ne udari u membranu. Onda dva otvora za odušak (na poklopcu) treba zapušiti. zalepiti tečnim metalom ili tako nečim.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zlaja81
      CBC Član
      • 19.11.2011
      • 29
      • Kovacica,Pancevo
      • Chrysler Neon

Skinucu pa probacu to da odradim, a uzecu i ovaj brc isprivac sa slike, da se nadje za svaki slucaj..

Hvala puno..Pozdrav

Comment

• gorky
        CBC Senator XXL
        • 08.06.2007
        • 860
        • Vojvodina,Kikinda

pa ako uzimas taj brc techno,ne treba nista da budzis, sa zadnje strane imas otvor sa navojem u koji se uvrce 'lula'

Comment

• zlaja81
          CBC Član
          • 19.11.2011
          • 29
          • Kovacica,Pancevo
          • Chrysler Neon

Uzeo sam sinoc brc tako da ipak necu da majstorisem..Neka stoji u rezervi..

Comment

Working...
          X