Problem sa punjenjem toroidne boce

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gall
    CBC Član
    • 01.01.2013
    • 18
    • Beograd
    • VW Golf Mk4

Imam bocu od 43 litra, i obicno predjem 200 - 250 km gradske voznje i napunim je do kraja (dok plovak ne zaustavi). Juce ujutru krenem na posao i na pola puta auto se ugasi (presao oko 200 km na gas). Nije hteo vise da upali na plin,upalim na benzin i sve radi normalno. Zakazem kod majstora za danas da pogleda sta moze biti problem, i pre nego sto sam krenuo povadim sve iz gepeka, ako bude trebalo da zatvara ventil, i vidim kazaljka na nuli. Odem na pumpu napunim do kraja i stane 26,7 litara,plovak zaustavi punjenje. Kazaljka stoji tacno na pocetku crvenog polja, znaci i plovak radi, upalim auto prebacim na plin, sve radi normalno. Zasto nije moglo da stane vise gasa,trebalo bi da stane bar 35 litara?
  • Gall
    CBC Član
    • 01.01.2013
    • 18
    • Beograd
    • VW Golf Mk4

I dalje je sve isto kao i prosli put.Skala na meracu dosla skoro do kraja. Presao 167 km stalo 18,3 litra gasa ( 11 l/100km ) ista pumpa,isti pistolj, plovak zaustavio punjenje, kazaljka stoji tacno na liniji izmedju zelenog i crvenog polja.....Niko nema nikakvu ideju ?

Comment

• Plinadzija
      CBC Senator XXL
      • 29.07.2008
      • 1514
      • Paracin

Koji je MV?
      UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• rados
        CBC Senator XXL
        • 02.03.2011
        • 539
        • G.Milanovac SRBIJA
        • OPEL ASTRA G Z16XE

pokarabosio se multi ventil,pravac kod majstora znace on stace nemoj sam cackati

Comment

Working...
        X