Totalna zabuna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • grnca
    CBC Veteran
    • 13.03.2005
    • 139
    • Zrenjanin
    • Vectra1.6&Citroen C2

Totalna zabuna

Vectra 1.6 16v motor x16xel ugradjen gas u holandiji Koltec

posle tei godine poceo da brlja i da radi na tri-dva cilindra kako kad izmenjam svecice i kablove i nista .
    motor radi ja iscupam prvi i cetvrti kabel od svecica zvuk motora se nemenja i i dalje trese istom frekvencom. Jel moguce da "tako lepo" radi na dva cilindra pocinje ozbiljno da trokira tek kad skinem neki od 2-3 kabla. a kad radi na benzinu prede ko mace cujes samo kaiseve i lezaj alternatora.
    Sta sam ja primetio jos da prvi cilindar ima dosta slabu varnicu a cetvrti je baca sa "metra" razdaljine. Koji mu je djavo jel ovo neko servisira ili da idem na nov deo i sta ako mozda gresim

jel ima neko savet
    Trojke su Djuro sta???

Osnovne jedinice diverzantskih grupa!!!

Opel Vectra 1.6 16v + 20% gratis
  • Trivo
    CBC Senator
    • 02.06.2005
    • 202
    • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Neznam da li si citao moj post o pasatu od prije 20-tak dana,skoro isti simptomi,zamijenio skoro sve od el. instalacije,2-3 puta bio kod gas majstora,1-2 kod mehanicara da bi se ispostavilo da je bio pregorio izduvni ventil pa je kompresija na njemu bila oko 5.
    Zato je na benzin radio koliko toliko dobro ali na gas(kojem odgovara veca kompresija) lose.
    Ako ti je instalacija za paljenje ok,nije skupo da otjeras da ti izmjere kompresiju,barem ces suziti rijesenje problema.
    Pozz!
    VW 1200 1972god.
    VW Golf 1.3 1988god.
    FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• grnca
      CBC Veteran
      • 13.03.2005
      • 139
      • Zrenjanin
      • Vectra1.6&Citroen C2

Pronadjen jedan od mogucih uzroka nepravilnog rada - fals vazdun usled puknutog creva na prvom cilindru-sekvencionalni sistem
      obavestavacu vas
      Trojke su Djuro sta???

Osnovne jedinice diverzantskih grupa!!!

Opel Vectra 1.6 16v + 20% gratis

Comment

Working...
      X