kao sto sam u naslovu teme rekao auto je juce poceo da mi trza dok ga vozim na gas. gas je ugradjen pre dva meseca i nije bilo problema do sada. na benzin radi sasvim normalno, ali cim se prebaci na gas pocinje trzanje, ponekad se cak i ugasi! auto je ford mondeo 1.8 16V ZETEC a gasni uredjaj je lov-eco pro!
Auto trza kad se vozi na gas-molim pomoc
Collapse
X
-
ja cu opet moju logiku!!!!! pogledaj svecice!!!!! 99% razlog!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
pa vidis kod mene je to bilo i resenje celoga problema! a veruj mi da moze!!!!! prelistaj malo teme i videces!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
prvo shto mozes da uradis ,a da nemenjas svecice...je da postojece svecice skines ,i smanjis zazor za jedno 0,2mm naprimer: ako ti je zazor sada 0,8mm,stavi ih slobodno na 0.6mm...pa probaj,ako ti bude OK ostavi tako.
najverovatnije je do struje nesto..jer GAS je osetljiviji na sitne neispravnosti u sistemu paljenja nego BENZIN.
mozes da probas i da "vratis" paljenje ..jedno 2 stepena,gasu to vise prija.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment