Pitanje u vezi Lovato isparivaca!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pitanje u vezi Lovato isparivaca!!

Imam pitanje u vezi Lovato osparivaca moze li mi ko pomoci
    Cemu sluze oni plasticni zavrtnji na isparivacu Ima ih tri kopliko sam mogao da primetim.
    Jedan na prednoj strani isparivaca drugi na crevu ka karburatoru i treci skroz ispod.
    Imam i slicicu sa pozicijama ali neznam, kako da je okacim!!
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Ima negde ovde na forumu slicica (presek) Lovato isparivaca inace originalni scann. iz Lovato dokumentacije koju je postavio IvanT. Svako ko ima takav isparivac bi to trebao da ima. Potrazi

Comment

• Zmaj KV
        CBC Senator
        • 05.10.2005
        • 202
        • Kraljevo

Ali hajde da ljudima koji neznaju da citaju teh. crteze objasnimo . Sraf na donjem delu isparivaca (plastican i odvija se inbus kljucem) sluzi za ispustanje ulja iz samog isparivaca koje vremenom zna da se nakupi; plasticni sraf sa strane sluzi za stelovanje ler gasa; sraf na crevu ka motoru sluzi za stelovanje snage (citaj potrosnje)... to vazi za vakumski isparivac dok "elektronac" ima jos jedan dodatni metalni sraf koji se vidi sa gornje strane i njime se regulise kolicina plina koju ce isparivac direktno da pusta...
        Sa alatom UNIOR majstor nije junior!

Comment

Zmaj Hvala na objasnjenju!!

Comment

Working...
          X