MB W124 230E tesko pali

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Urosh
    CBC Član
    • 13.05.2007
    • 79
    • Zemun
    • Toyota Avensis D4D

MB W124 230E tesko pali

Dakle, imam problem sa paljenjem auta na plin posle kraceg stajanja (od 5 do 10 min.) i tada je obavezno verglanje 5, 6 sekundi. Ukoliko mu je prvo paljenje u danu, ili je od gasenja proslo vise od desetak minuta, bez obzira na spoljnu temperaturu, pali momentalno. Na benzinu, nemam tih problema.

U pitanju je MB W124 230e, KE-Jetronic, presao 340 kkm, potrosnja ulja od zamene do zamene zanemarljiva (10 kkm bez dolivanja), svecice Brisk GR15YS, plinski uredjaj je Lovato 67r, prekidac Tamona IN-3. Ulje i svi filteri (i membrana i filter plina) zamenjeni pre 3 kkm.

Potrosnja plina se krece od 14 do 18 litara (najcesce 17). Najbolje vuce od 2500 do 4000 o/min, pa sam i menjac podesio da menja, od prilike, u tim obrtajima pri jacem gasu (zaboravih, menjac je cetvorostepeni, automatski).

Generalno, nisam zadovoljan time kako auto ide (kad je ukljucena klima, bezbrizno obilazim samo slepere starije proizvodnje), pa me jos zanima da li bi prelazak na LCS tu pomogao i koliko bi me ta prepravka kostala?

Evo i par slika...

Last edited by Urosh; 12.07.2013, 20:09.
Working...
X