Auto ima ugradjen lovato gasni uredjaj.Sve je radilo normalno do juce.U boci ima TNG-a dovoljno.Kada sam usporio u jednom trenutku u gradskoj voznji i zatim dodao gas,poceo je da trza i onda da se gasi.Prebacio sam na benzin(trebalo je malo vremena da upali ali ne mnogo),upalio i stigao do kuce na benzin.Nisam primetio trzanje na benzinu pri dodavanju gasa.Onda sam krenuo na plinu polako i kad dodajem gas,u manjim obrtajima stuca(trza) i posle u voznji niskakve simptome ne pokazuje.Povecao smesu,isto se ponasa,mozda za nijansu manje stuca ali i dalje stuca.Zamenio kabl od bobine do razvodne kape i isto se manifestuje,tako da nije ni to.Inace impuls za plin dobija sa tog kabla(obmotana je zica oko kabla i tako je otkako vozim ovaj auto).Sta bi mogao da bude problem?
Renault laguna I 2,0 8V trza pri dodavanju gasa na plinu
Collapse
X
-
Ostalo je da se sutra zamene svecice pa cemo videti ima li razlike.Sumnja pada na kapu i ruku zbog simptoma koji postoje ali ajde da krenemo od jeftinijih stvari jer kapa i rika mislim da nisu jeftini.Isparivac servisiran relativno skoro i stavljene su original lovato membrane i sve sto ide uz to pa ne mislim da je to problemSamo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
Comment