mixer za corsu b 1.4 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • drajavaljevo
    CBC Član
    • 20.01.2014
    • 19
    • Valjevo
    • Japanac

mixer za corsu b 1.4 8v

Pozdrav svima.Imam pitanje da li neko zna tacnu dimenziju difuzora mesaca za opel corsu 1.4 8v monopoint,kod mene je precnik difuzora 34mm auto je trosio kao tenk a kad se ukljuci klima jedva je radio na leru,nema fals vazduha,pokusavao sam sve i svasta sve dok mi prijatelj iz Vrsca poznati majstor za plin nije rekao da probam sa redukcijom na usisu 32mm. Auto od tada radi kao sat i vuce odlicno cak i sa ukljucenom klimom,potrosna se drasticno smanjila. Sve u svemu ocigledno je problem u predimenzionisanom mesacu pa bih da uradim nov difuzor i skinem
    redukciju i ako neko zna tacnu dimenziju neka javi.
  • drajavaljevo
    CBC Član
    • 20.01.2014
    • 19
    • Valjevo
    • Japanac

Vozi li neko corsu b 1.4 mono point na plin,treba mi dimenzija mixera posto u ponudi ima od 28mm,30mm,32mm.34mm,36mm svi za ovaj tip monopointa tzv.rochster. Pozdrav

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

I taj najveći će biti mali tako da nemaš izbora...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• drajavaljevo
        CBC Član
        • 20.01.2014
        • 19
        • Valjevo
        • Japanac

Tako je to kod nas,ugradi se mixer koji se trenutno ima u radnji a koliko ce auto da trosi,da li ce da ima stabilan rad pod klimom,servom...to je naj manje bitno,cast izuzecima. Pozdrav

Comment

• speedplus
          RIP Bio nam je drug!
          • 15.01.2007
          • 2419
          • LAZAREVAC

kad 99% musterija juri sto nizu cenu,normalno je i da za nisku cenu dobije nizak kvalitet,kako materijala,tako i usluge.E sad kolateralna steta je ona manjina koja zeli da plati kvalitet,jer jednostavno,veleprodaje nabavljaju ono sto se prodaje,a prodaje se samo najjeftinije

Comment

• drajavaljevo
            CBC Član
            • 20.01.2014
            • 19
            • Valjevo
            • Japanac

Originally posted by speedplus View Post
            kad 99% musterija juri sto nizu cenu,normalno je i da za nisku cenu dobije nizak kvalitet,kako materijala,tako i usluge.E sad kolateralna steta je ona manjina koja zeli da plati kvalitet,jer jednostavno,veleprodaje nabavljaju ono sto se prodaje,a prodaje se samo najjeftinije
            Problem je druze to ko je dozvolio ugradnju plina obicnog na sraf na kompjuterski motor,daj da vidim ko ce sad da ugradi bez lcs i da atestira,tako je trebalo i pre da se radi ali.... Racva je za juga i keca i kraj,na single pointu joj mesto nije. Pozdrav

Comment

• speedplus
              RIP Bio nam je drug!
              • 15.01.2007
              • 2419
              • LAZAREVAC

tako je,kako je ... mozamo o tome pisati 5 godina(koliko ima materijala),ali je to uzalud.Napisali smo ovde na forumu kilometer o tome i desilo se nista.

Comment

• drajavaljevo
                CBC Član
                • 20.01.2014
                • 19
                • Valjevo
                • Japanac

I to si u pravu. Pozdrav

Comment

Working...
                X