Drug mi vozi audi 80 jaje '91.god. 2.0e mislim da je K-glava.Zali se da mu se auto gasi kad ga prebaci na plin.Plina ima u boci.Da li neko moze da kaze stamoze da bude u pitanju?
Audi 80 2.0E gasi se na plinu
Collapse
X
-
Moze svasta.
Ako zelis da mu se pomogne moras ga pitati konkretne cinjenice da se ne bi igrali igre bez granica.
Tj. preciznije, kada se gasi. Hladan-topao, kad ga upali samo, stalno, na leru, u voznji, na kocenju, u krivini, na semaforu. Aj idi ga ispitaj pa izvestaj ovde.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
E ovako:
Upali auto i vozi na plinu normalno.Dodje do lezeceg policajca,prikoci,saltuje u manju brzinu i kad da gas,auto se ugusi i ugasi.To mu se od skora stalno desava a ranije je radio dobro.Kaze da mu se desilo jos jednom,otisao do majstora koji mu ugradjivao,ovaj odvrnuo do kraja onaj sraf na crevima i opet ga zavio do odredjene mere i auto mu radio.Sad kad mu se to opet desilo,on probao isto ali nece.Ide i dalje ali se pri kocenju,saltovanju u manju i ponovnom davanju gasa,ugusi,ugasi i stane.Je li dobro opisan problem?Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Da, dobar opis.
Ako vec nije skinuto crevo za dovod svezeg vazduha koje ide iz maske u kuciste filtera za vazduh, neka ga skine. Ako je to vec uradjeno, neka malo odvrne ler sraf na isparivacu (ne znam koji je isparivac) ali pazljivo po mm sa pauzama od po 10-tak sec. Ili jos bolje, odvrne po mm i tako vozi. Ako se opet ugasi opet odvrne jos mm. Bitna je preciznost jer su neki osetljivi samo tako
Pazljivo sa odvrtanjem ler srafa da ne bi ja bio kriv.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pa ne moze tako kako mu dune da odvrce i zavrce. Majstor je to uradio jer se vremenom po igli srafa nahvata prljavstina (ulje) pa ga je progurao da ga proradi (procisti) pa ga je nastelovao.
Dobili ste uputstva pa postupite po njima.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Ako normalno auto radi na leru u mesto a u voznji pri saltanju iz vise u nizu se ugasi onda je problem kao sto je rekao M u dovodu svezeg vazduha a na tom Audiju je dovoljno samo skinuti zastitnu plastiku iza fara. A ako ler nije podesen kako treba a sraf za ler ne reaguje ne znam koji je isparivac u pitanju ali moze da se dogodi da zeza opruga koja ide izmadju tog srafa i klackalice u isparivacu...Sa alatom UNIOR majstor nije junior!
Comment
-
-
"Onaj šraf na crevima" nije ler šraf nego šraf za snagu i potrošnju... Ler šraf koji je opiso Mpower je takav na BRC-u, na Lovato nije i nema takvu funkciju. Nisi naveo koji je isparivač.
Sad ću kopirati Valenta ali moraćemo tako...
Comment
-
-
Uredjaj je lovato,a to sa dotokom vazduha nije sigurno jer mu je auto radio normalno do skoro.Taj problem sa vazduhom sam imao ja vec na mom automobilu pa sam na ovom forumu dobio uputstva i sad je ok.Danas mi kolega kaze da mu je posle onog maksimalnog odvrtanja i zavrtanja srafa sa oprugom(na onom plavom izmedju creva,a ne znam kako se zove) kao proradilo.On je navodno brojao koliko puta je morao da ga zavrne pa ga je posle odvrtao toliko.Ja sam mu rekao da mu se mozda zaprljala ta igla koja se na ovaj nacin cisti.Tako sam ovde obavesten.Uostalom,bitno je da mu sada auto radi,a kada bude ponovo zaribao,pitacu vas ponovo ja jer on nema komp.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
OPet, taj šraf je slavina i tu nema nikakve igle i nema šta da se zaprlja. Samo radi preciznosti.
Kad se ne zna šta se radi, lako se izazove detonacija i šteta na autu odokativnim zavrtanjem ovog šrafa.
Comment
-
-
Nov-stari problem sa gore pomenutim autom.Opis:Vozi ga na gas i sve je ok.Ali,kada ga vozi po auto-putu konstantno malo brze i dodje do naplatne rampe,ukoci i auto se ugasi.Onda nema sanse da upali na benzin vec samo na plin.Kod mene je bio problem sa vazduhom,medjutim on kaze da kada ga vozi kratko na nekom pravcu i stisne kvacilo,ne gasi mu se.Ajde pomozite sta moze da bude.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
e moj brate! sa K-a glavom igranka bez granica!!! Neka ga lepo spakuje i proda dok jos nesto vredi!!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment