Na Samari imam Y racvu sa jednim srafom za stelovanje i to ne pravi neke probleme do sada, ali sam slucajno naisao na oglasima na racvu sa stelovanjem za oba grla, pa me zanima da li bih dobio nesto da uzmem nju i zamenim staru racvu?
Y racva za dvogrli karb
Collapse
X
-
Da se opet upisem u ovu temu... Imam odredjenih problema sa plinom, pa bih zamenio plasticnu Y racvu za stelovanje pina...
Na jednom mestu u BGu sam nasao aluminijumsku racvu koja kosta 400 dinara, a u Union Karicu metalnu koja kosta 160 dinara...
Nije problem u 200 dinara, vec mi je Union Karic na 5 minuta, a ovi drugi su na Vidikovcu cak sto mi je daleko...
Kakve su ove metalne racve?
Comment
-
-
VILE znaju, dok ne vidimo, da li se klimaju vijci, kakve su opruge, navoji...........Moja preporuka, da ne bi mnogo lutao uzmi neku firmiranu LOVATO ili sl. A izvini što pitam, u čemu je problem sa plinom?''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Pisao sam ovde sta se desava...
Radio sam mali servis na autu, zamenio sve filtere i zamenio filter plina... Tada ler nije morao da se podesava, sve je bilo ok... Na leru je bio 1000 obrtaja, sto je malo vise nego sto treba, ali bolje i to nego da varira.... Malo posle toga, krece ler da varira, stanem na semafor i on sa 1000 obrtaja krene da opada do 400
A gde naci firmiranu racvu? Ovo su dva mesta za koje znam u BGu da prodaju delove za auto gas...Last edited by gago2; 13.05.2015, 23:03.
Comment
-
Comment