NEVEROVATNO VELIKA potrosnja plina Mitshubishi Lanser 1.5

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • expendable
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2009
    • 3662
    • Bor

I te kako.
    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• mrburns2
      CBC Član
      • 05.01.2016
      • 18
      • Valjevo
      • Mitsubishi lanser

Ali kako, ako vecina njih koje sam pitao svi su govorili max 12l kako god da ga vozis po gradu..i to zimi...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Kurva o poštenju, vojnik o skraćenju a vozač o maloj potrošnji... Sve kake...

I dalje treba sve ono da proveriš da bi bio siguran ako je prošle zime trošio manje nego sada...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mrburns2
          CBC Član
          • 05.01.2016
          • 18
          • Valjevo
          • Mitsubishi lanser

ne, ne auto je kupljen pre tri meseca, pa je onda na njega prepakovan uredjaj sa juga....tako da mu je ovo prva zima sa plinom...msm moze jedan da laze, eventulano dvojica koliko im trosi al minimum petorica tesko, i na sve ovo plindzija nema nikakvo objasnjenje...

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Onda je rešenje lako, odeš kod nekog od tih plinadžija tih što im toliko troši.. Ako je znao njima, znaće i tebi...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mrburns2
              CBC Član
              • 05.01.2016
              • 18
              • Valjevo
              • Mitsubishi lanser

Ma kakvi, trojicu sam promenio i nista... ovaj treci se jedino malo vise potrudio al opet nista..ne mogu da nadjem nikoga ko je iz Va a da ima plin...i ovaj treci tvrdi da je ugradjivao na ovaj auto i pre pa se navodno nisu zalili na potrosnju..ma da ko ce se setiti svakoga kome si ugradio...

Comment

• -slavisa-
                CBC Član
                • 30.01.2009
                • 84
                • Raska

Kao sto ti je Dora ranije rekao,proveri mu paljenje,da nije suvise kasno,a potom presteluj smesu...

Comment

• mrburns2
                  CBC Član
                  • 05.01.2016
                  • 18
                  • Valjevo
                  • Mitsubishi lanser

Danas kad sam bio kod majstora za plin bi neki mehanicar koji je imao taj auto i kaze da mu je trosio 12litara po gradu, i ja mu spomenu za paljenje on kaze da je paljenje lose ne bi radio ovako mirno, nego bi trokirao...al prekontrolisacu i paljenje i kopresiju..

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Dora View Post
                    Pomislio sam zbog onog "neverovatna" da nam je neki onaj šupački novinar tabloida hakovao forum.
                    Editovan naslov, da se ne bi vracao u kamenicu
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

a sta je probelm izmeriti potrosnju na benz. teraj dok ne upali rezervu, sipaj 10l pa vozi dok opet ne upali rez. pa opet 10L i onda izracunaj potrosnju.

btw, ni sekvent ne "ljubi' kratke relacije a kam' li venturi !
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• mrburns2
                        CBC Član
                        • 05.01.2016
                        • 18
                        • Valjevo
                        • Mitsubishi lanser

Sa sekventom na astri mojoj 1.6 16V 100ks po ovom vremenu i istoj relaciji sa kojom prolazim i sa lanserom, astra mi trosi 11-12l, a kada je toplije 10 u gradu, stani kreni sve isto..cak astra dosta sporije dize temperaturu nego lanser...
                        Danas mi je majstor rekao koja creva da skinem i stavim u flasu sa benzinom...Mene samo interesuje, da li postoji neki problem, kvar ili sta vec, da auto na otvoreno mtrosi normalno a u gradu duplo vise...?

Comment

• shommy_kg
                          CBC Veteran
                          • 24.01.2009
                          • 125
                          • Kragujevac
                          • Opel Astra G 1.6 16v

Na konto zadnje recenice...moja Astra G 1.4 16V 90ks na otvorenom (samo vozac i apsolutno nikakav dodatni teret (sem boce)) trosi izmedju 7-8 litara plina. U gradu potrosi i do 14. "Obican" plin, nije sekvent.

Comment

• mrburns2
                            CBC Član
                            • 05.01.2016
                            • 18
                            • Valjevo
                            • Mitsubishi lanser

pazi, potrosi i do 14 a moj lanser trosi prosecno oko 17l..ne moze me niko ubediti da je to normalno i da mora tako, kao sto sam i u predhodnom nekom postu napisao jugo koji je bio pri izdisaju i jedva isao, trosio je kako god da ga vozis po gradu 13l..a ovom kome sve ugadjas trosi 17l..nema tu logike, koliko bi tek trosio kada bih ga cepao po obrtajima a ne ovako sada max 2500obrataja...al provericemo i potrosnju na benzin i sam motor pa cemo videti, nadam se da cu uspeti da resim ovaj problem, u suprotnom vadim plin i vozim na benzin..

Comment

• BJL
                              CBC Senator
                              • 20.05.2013
                              • 275
                              • backa palanka
                              • golf 3 1.8

Ja sa mojim golfom 1.8 sa plinom trosim po gradu oko 14 litara a imam najvise relacija od po dva tri kilometra pa auto se ni ne ugreje posteno, dok je na otvorenom manja, oko devet normalne voznje do oko 100km na sat, a ako sam ekonomicniji ide i ispod devet, nije sekvent. To kod tebe ako je 17litara definitivno nije kako treba

Comment

• Boki Ar
                                CBC Senator XXL
                                • 11.11.2004
                                • 2827
                                • Aranđelovac
                                • Vektra

Ako auto lepo radi i dobro vuče, ne bih se puno opterećivao potrošnjom. U gradu, meni svaki auto troši onoliko KOLIKO SIPAM. Radi tvog mira, proveri potrošnju benzina, ako ti nije mrsko. Ako to bude OK, ne razmišljaj puno i ne opterećuj se koliko plina troši po gradu. Bolje vidi neki rezultat na otvorenom putu.

Otac i ja vozimo po gradu Z-101 i sipamo kako ko stigne. On nikada ne pali i ne vozi na benzin , to uvek činim ja. Preneću njegove reči. 500,oo din plina dva puta do Bukulje i nazad. Udaljenost znam, tačno 6,2km jedan smer. Povratak je sve nizbrdo. Mnogo ili malo troši?

Ne zanima me...

Prijatelj sa Yugom 1,3, dvogrli karburator, NEMA PLIN, prijavljuje nenormalnu potrošnju. Nije mi bilo mrsko, flaša od litar, dovod i povrat u nju. Probom ustanovim da mogu sa litar da pređem 20km ali i da litar mogu da proteram kroz auspuh za samo 5km... Šta reći...
                                Last edited by Boki Ar; 10.01.2016, 14:52. Reason: Dodatak: "nema plin"

Comment

Working...
                                X