Pozajmim od drugara auto.svratim na pumpu da natoim gasa..Sve je bilo ok dok je se gas tocio.Lik kad otkaci pistolj,ja primetim da kuglica nije uopste zatvorila,vec gas curi po maloo.Posto moze na boci da se zavrne ventil koji pusta gas ka boci,ja tako i zavrnem..Dodjem kuci,ajd reko da probam da odvrnem,i kad sam odvrnuo ono cap i zatvori kuglica,naprskam ne pusta nigde..Krenem da vratim oveku kola,ajd reko da probam opet da sipam,i sipam malo tng-a i isti slucaj,kad se otkaci pistolj kuglica osta otvorena...Ja opet zavrnem i posle par km,odvrnem onoopet cap i zatvori..Jel na neko u cemu je problem??Covek kaze da mu se to nije desavalo ranije,a meni glupo da mu vratim neispravno auto jbg..
Problem sa tocenjem gasa
Collapse
X
-
Nije druze,izadje koliina iz creva pri samom vadjenju pistolja,al posle se kuglica ne zatvara a i dalje po malo sisti iz boce,da ne zatvorim ventil izaslo bi sve iz boce..al cim se malo provoza sa zavrnutim ventilom,pa cim ga otvoris ono cap zatvara kuglicu odma i nema vise nikakvog curenja...
Comment
-
-
Mimgas multiventil 30° Toroidni 07.07.2015 03:53 2800 din. Multiventil Mimgas toroidnii rezervoar, ugao montaže 30 stepeni. Komplet se sastoji od: 1. Mimgas multiventil 2. Spoljnje punjenje sa nosačem 3. Senzor nivoa goriva 4. Pribor za montažu i strujni kabel za povezivanje sa prednjim delom.. Visina rezervoara H. 180
Comment
-
Comment