E to je taj mv o kom sam ja otvorio topic, mada je ovde cova stavio i selne na rebrasto crevo, dok kod ovog mog prijatelja je samo navukao crevo, a selni nigde, pa mi nije bilo jasno kakvu ulogu ima crevo ako selnama nije pricvrsceno....?
Mozda je cova imao viska creva a nestalo mu selni, pa da se ne baci.....
Obratite paznju na sliku na kojoj drzim selne......sve ce biti jasno!!!
Zamalo da ne prodjem atest zbog selni....
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
ne! solo voznja!!! samo da nevidi dora jer pise 10000km ili godinu dana valjda je mislio na garanciju! e sada kilometre sam odvozao jos da prodje godinu dana
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Previsoko je postavljen isparivač, ono gornje crevo mora da bude ako ne niže od visine creva na hladnjaku, bar niže od nivoa tečnosti u boci, inače ne znam kako se odzračuje ovakva instalacija. Ako grešim neka me neko ispravi.
Uprkos tome sto je moje iskustvo u poredjenju sa rezidentnim strucnjacima jako oskudno, ipak sa sigurnoscu mogu da ti kazem kod kojeg su cige sa Bubnja kupljena ova "armirana" creva od isparivaca
A koliko ce da ti traju to ipak ne bih da ti kazem mada nece dugo, toliko znam
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment