Pomoc!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Pomoc!

Prijatelji pomagajte,problem je sledeci:
    auto je od drugara,decko je primetio da mu se oseca plin nakon sto je nosio neke stvari u gepeku,sidjemo mi sad da pogledamo,poprskam sapunicom spojeve i konstatujemo sledece:

Sto je najgore covek mora sutra na put,sta raditi?

p.s znam da je ugradnja losa al sta je tu je
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
  • No name
    CBC Veteran
    • 28.02.2005
    • 164
    • Novi Sad

Ne vidim da li je to cev za dosipanje u bocu ili ide prema motoru.Ako je za dosipanje onda neka zavrne mali ventil za ulaz gasa u bocu i sami time bi trebalo da prestane pustanje.Pa posle praznika neka ode kod majstora da mu to sredi,a ako je za dovod do motora onda probajte malo da dotegnete holender,naravno sa osecajem da ne proklozne.

Comment

• Vlada_nbgd
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2005
      • 1066
      • Novi Beograd/Topcider
      • ford focus sport pack

Cev je za dosipanje,zbog polozaja mv ne mozemo da pridjemo srafu za zatvaranje dovoda.Da li inprovizovati neku selnu zicom?

Comment

• No name
        CBC Veteran
        • 28.02.2005
        • 164
        • Novi Sad

Ne pomaze ti nikakva selna pomoci,jer je to bakarna ili celicna cev,a ta guma sto vidis je samo zastita oko cevi.Kada se te cevi montiraju skinese zastite recimo 5cm i tu se stavlja holender koji se zavrce sa kljucem.Ako ne mozete nikako da pridjene srafu za zatvaranje tog ventila,onda vam jedino ostaje da probate da dotegnete taj holender.Sutra ne verujem da radi neki Gas Servis,tako da vam samo to ostaje.Znaci dotezanje holendera ili da zavrnes dovodne ventil.

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Pa videcu da strcim do parkinga da probam,valjda ce da uspe U svakom slucaju hvala!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Bakarna cev nije predvidjena za pomeranje kad se jednom stegne, bar ne ovaj sistem. Nešto je pomerilo cev kod transporta. Potrebno je samo doteći ključem holender i biće dovoljno ako nije baš cev pukla. Posle opet proveriti penom.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Bas tako, bez straha uzmi kljuc i dotezi po malo, ali vec je iscurelo dosta verovatno pa neces znati kad si dovoljno stegao. Samo lagano nije frka
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Vlada_nbgd
                CBC Senator XXL
                • 11.09.2005
                • 1066
                • Novi Beograd/Topcider
                • ford focus sport pack

Joj!Evo vracam se sa parkinga. Kako sam dotegao holender(br 1)pola kruga tako mi je procurelo na mestu br.2 .Posle nisam mogao nikako da dotegnem da ne curi,odvrto zavrto isto curi ,a i u momentu mi se ucinilo da sam prilikom zavrtanja pomerio ceo mv.Sve je starsno kilavo uradjeno,tako da je ostalo da se potrosi sav plin pa posle praznika pravac majstor,a dotle na benzin.Inace auto je kadett 1.6i sa toro bocom ugradnja 230eur.U svakom slucaju hvala jos jednom!

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Ne moras da brines, slobodno vozi na plin. Kad ga sipas, na utakacu gurni kuglicu srafcigerom (nosi sa sobom) da bi otpustio pritisak i plin napolje i nemas frke
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Vlada_nbgd
                    CBC Senator XXL
                    • 11.09.2005
                    • 1066
                    • Novi Beograd/Topcider
                    • ford focus sport pack

Ma to je ortakov sluzbeni auto,a on nesto nije sklon alternativnim metodama,a malo ga i frka zbog curenja.Ko ne plati na mostu plati na cupriji

p.s zar ti stvarno mislis da bi jedan cannonovac vozio ovakvu ugradnju

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Očigledan primer iz one druge teme, oba trebaju u zatvor
                      Za te pare boca je morala a i jeste biti polovna sa nekog otpada u italiji a namenjena je za ugradnju odole gde je i bila verovatno. Armatura trula i + gladan mastor i eto nesreće. Srećom kao i mnogo puta do sada gas je pokaza oda je bezbedniji od benzina jer se nije ništa desilo, kad bi benzin ovako procurio i pao na auspuh bilo bi vatrometa, ovako samo smrdi i malo boli glava
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                      X