pomoc oko detonacija u plinskom uredjaju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

pomoc oko detonacija u plinskom uredjaju

Interesuje me jel se neko razumije u plinske uredjaje, treba mi za jednog drugara, a ja se ne azumijem u to.
    inace rijec je o fabrickom plinskom uredjaju u golfu mk3, 2.0. gt, sekvencijalni plinski uredjaj.
    e sad problem je jer se cesto u posljednje vrijeme dogadjaju pucnji, tj detonacije u usisnoj grani,i to cesto, tj na dijelu prije usisne grane, i posle detonacije poizbija sva ona gumena crijeva iz lezista, i glavni usis, i ono ler crijevo i ostala.
    imal neko ideju sta bi moglo da bude, inace na plin ide ko zmaj, samo odjednom derne ko da neko ispali metak pod haubu i ugasi se.
    inace na benzin radi normalno.
    Ajd pomagajte da rijesimo problme covjeku, dobar mi drugar, pa ne bi da ga majstori lese, da bar imam predstavu sta je u pitanju
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

To što opisuješ ne liči na sekvencijalni uredjaj a ako jeste onda je mortal kombat. Pre će biti da je neko to već popravljao pa napravio...
    Uzroke detonacije pogledaj u onim leljivim porukama.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Neka on promeni kablove i svecice pa onda javi da li se sta desava... Npr. kod mene je to bio problem pa su morali novi kablovi da se kupuju...
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• APOGEE
        CBC Senator
        • 01.06.2005
        • 243
        • Beograd, Vracar

Kablovi najverovatnije, kod mene letos bio isti slucaj.
        Kia pro cee'd 1,6 CRDI 115hp 2010

Comment

Working...
        X