koliko kostaju otprilike ruke za prebacivanje gasnog uredjaja iz zastave 101 u zastavu 128 znaci demontaza i montaza, i sta je pozeljno zameniti od delova prilikom zamene (creva, bakarna creva, filtere itd.)
Pa nije te mnog okostalo..mislim da je cena ok.
ruke su za ugradnju oko 50-60 evra.
s'obzirim da je tebi morao i da skida sa drugog auta...to nije skupo.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ako dobro vidim to je longas isparivac? Ako jeste, kako te sluzi, meni je moj pravio probleme, i sad je na tavanu, a stavio sam novi lovato, drugi auto posle toga...
Ako dobro vidim to je longas isparivac? Ako jeste, kako te sluzi, meni je moj pravio probleme, i sad je na tavanu, a stavio sam novi lovato, drugi auto posle toga...
rekli su mi da je se taj isparivac pokazao kao los ali meni super radi i na 101 i sad na 128-ci.
Je si li sam ovo radio?
nisam odradio je majstor, sto jel izgleda amaterski uradjeno
Recimo da je to moglo mnogo bolje da se odradi.
Ne svidjaju mi se ti kablovi kako idu bez zastite vazdusnom najkracom linijom, isparivac cini mi se da udara u poklopac od zupcastog kaisa, bocica traba svakako da se izmesti jer sigurno gura far i benzinski ventil je bas blizu razvodnika (a i nasa matora atest pravila kazu da nista ne sme da se nalazi na prednjem veznom limu od auto gas instalacije)
Veljo,posto bi prodao taj isparivac na tavanu ako je ispravan,mozda bi moj kolega kupio i odakle si?!
Veljo,posto bi prodao taj isparivac na tavanu ako je ispravan,mozda bi moj kolega kupio i odakle si?!
Comment