Mitsubishi Galant

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Mitsubishi Galant

E ovako:Rec je o automobilu Mitsubishi Galant 2.0 16V GTi sa 107KW(146PS),sa katalizatorom,'91.god.Covek hoce da ugradi gas ali je auto registrovan i vozi se u Svajcarskoj.Interesuje me:
    1.Koji uredjaj je bolje ugraditi u ovaj auto,sekvencijalni ili je moguce ugraditi i venturi sistem sa lambda kontrolom?
    2.Da li je uopste moguce ugraditi uredjaj kod nas,uraditi atest iako je auto sa stranim tablicama i posle takav auto voziti normalno po Svajcarskoj?Tamo se voze automobili(mada ne toliko kao po drugim zemljama,ali kazu da ih je i u CH sve vise) na gas,ali ako neko ima informaciju o tome da li oni priznaju vozila uradjena kod nas,bilo bi mi drago da cujem.
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Mitsubishi Galant

Originally posted by nikolapanic
    zemljama,ali kazu da ih je i u CH sve vise) na gas,ali ako neko ima informaciju o tome da li oni priznaju vozila uradjena kod nas,bilo bi mi drago da cujem.
    Niko ne priznaje ugradnju kod nas a ni kod njih, sve se pregleda. Moraj use znati za svaku zemlju propisi. Nisam radio ni jedna auto za Švajcarsku pa ne znam tačno ali verujem da je slično kao za Nemačku a to sam radio par automobila. Homologacijski oprema prolazi i to nema problema, ugradnja ima nekih specifičnosti kao i za Belgiju, pa isto tako možda ima i za Švajcarsku. Najbolje da ode tamo u servis i da se raspita. Servis gde rade tehnički.
    Atest kod nas se ne može uraditi na autu sa stranim tablama niti verujem da bi to neko tamo priznao.
    Potreban je uput od SUP-a za atest.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

BTW

AMSS radi atestiranje za strana vozila, bez uputa iz SUP-a. Mada svakako treba proveriti da li se takav papir priznaje u bilo kojoj stranoj zemlji.

Nemci traze da auto sa njihovim tablicama, ima atest iz zemlje u kojoj je ugradjen gas, a nakon toga se odlazi i na atestiranje kod njih. (glupost, iz iskustva)
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• nikolapanic
        CBC Senator XXL
        • 16.10.2005
        • 657
        • Petrovac

A sto se tice onog prvog,tj.tipa ugradnje-sekvencijalni ili venturi,sta i kako na ovom modelu?

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Bili koja od te dve varijante ce raditi sasvim normalno.
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• nikolapanic
            CBC Senator XXL
            • 16.10.2005
            • 657
            • Petrovac

To me je interesovalo.Znaci nije neophodan sekvencijalni uredjaj.Ok,hvala na svemu a kada budem imao informacije o nacinu i mogucnosti atesta,javicu.

Comment

Working...
            X