Rover 620 Si

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rover 620 Si

Nudi mi se jeftino (relativno) Rover 620 si 97. godište, ali je 98 kW motor 2.0i i svakako bih ga uzeo ako se može ugraditi plin.

Ima li tko iskustva sa tim autom i sa plinom u tom autu?
    Da li ima plastičnu granu?
  • Spuzz
    CBC Član
    • 18.12.2005
    • 61
    • Bitolj

620 - ja licno ne bih

Veoma.... cudne masine... ja znam licno 3 (2 benzin 1 dizel) moj zet ima takvog benzinca (96) i proklinje dan kad ga je uzeo - trosi ko LUD mislim da je oko 18 litara u pristojnoj gradskoj voznji (ispocetka nije tako trosio)... Prikopcamo ga na Bosh 550 ali sipak Bosh ga NE GLEDA - zasto? Zato sto u Roverovoj karoseriji su stavili Hondin motor i kako su mi rekli ASTON MARTI elektroniku, tako da trebaju posebni kabli da bi radio dijagnostiku, tako da sada trazi zrtvu da mu proda. A onaj drugi benzinac ima problema sa vodom, izbacuje mu vodu kako sam cuo, nisam ga gledao... kod dizela se javlja neki zvuk neko lupkanje u servu - pri vecoj brzini... . Lepo izgleda spolja i unutra ali j..i ga firma im propala, mozes misliti. I ja sam se pozeleo da uzmem kola pa da stavim plin i dobri ljudi ovde mi dadose neke savete naci ces ih u diskusiji OPSTO - pa ako ti to nesto pomogne.
    Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
    Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
    Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno....

Comment

Working...
    X