Elem,citam na ovom forumu vec skoro 2 nedelje i moram reci da sam bas prijatno iznenadjen time sto isti pruza,sve cestitke,najbolji forum...Naime,javljam se zbog 2 stvari: 1.imam problem vec duze vreme , 2.poprilicno sam ubedjen da ovde nisam pronasao odgovor (osim ako nije tu
)
Nego da predjem na stvar :
1.BENZIN: Auto sam kupio 15.11.2005. i od toga dana desava se sledece
am 1/4 gasa on ide lepo,dam malo vise on kao da se ugusi,dam jos malo gasa on se opet ugusi - e jedino kad dam PUN on povuce dobro...Slusao sam svakakve price tipa "to ti je karburator,paljenje,zazor svecica," od "strucnjaka" tipa mog caleta,ujaka,strica kojima naravno ne verujem,pa zato ovde i pitam...
2.GAS: U voznji na gas nema takvih problema (gutanja gasa),ali ventili zvone u 3-coj vec na 80km/h , nekad i u 4-toj na 70 (napominjem da mu ne dajem pun gas u 4 na 70 jer znam koliko moze i kada i gde).I da dodam da je 4700km na satu,potrosnja mu je oko 12l plina /9.5 benzina u gradu (malcice ostrija voznja),za otvoreno ne znam...
Unapred zahvalan na misljenjima i odgovorima...

Nego da predjem na stvar :
1.BENZIN: Auto sam kupio 15.11.2005. i od toga dana desava se sledece

2.GAS: U voznji na gas nema takvih problema (gutanja gasa),ali ventili zvone u 3-coj vec na 80km/h , nekad i u 4-toj na 70 (napominjem da mu ne dajem pun gas u 4 na 70 jer znam koliko moze i kada i gde).I da dodam da je 4700km na satu,potrosnja mu je oko 12l plina /9.5 benzina u gradu (malcice ostrija voznja),za otvoreno ne znam...
Unapred zahvalan na misljenjima i odgovorima...
Comment