2 problema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2 problema

Elem,citam na ovom forumu vec skoro 2 nedelje i moram reci da sam bas prijatno iznenadjen time sto isti pruza,sve cestitke,najbolji forum...Naime,javljam se zbog 2 stvari: 1.imam problem vec duze vreme , 2.poprilicno sam ubedjen da ovde nisam pronasao odgovor (osim ako nije tu )
    Nego da predjem na stvar :
    1.BENZIN: Auto sam kupio 15.11.2005. i od toga dana desava se sledece am 1/4 gasa on ide lepo,dam malo vise on kao da se ugusi,dam jos malo gasa on se opet ugusi - e jedino kad dam PUN on povuce dobro...Slusao sam svakakve price tipa "to ti je karburator,paljenje,zazor svecica," od "strucnjaka" tipa mog caleta,ujaka,strica kojima naravno ne verujem,pa zato ovde i pitam...
    2.GAS: U voznji na gas nema takvih problema (gutanja gasa),ali ventili zvone u 3-coj vec na 80km/h , nekad i u 4-toj na 70 (napominjem da mu ne dajem pun gas u 4 na 70 jer znam koliko moze i kada i gde).I da dodam da je 4700km na satu,potrosnja mu je oko 12l plina /9.5 benzina u gradu (malcice ostrija voznja),za otvoreno ne znam...
    Unapred zahvalan na misljenjima i odgovorima...

Zaboravio sam da kazem da sam vec bio kod majstora pre otprilike 2 nedelje (auto u garanciji) i kao "to ti je problem sa karburatorom - nemas frke..."...Kad ono medjutim...A i majstor se ubio da mi resi problem...

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Aj sad napiši još koji je auto, da li ima mikser, kakav je vazdušni filter i koji je uredjaj.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

E znao sam da sam nesto zaboravio - Auto je Yugo Koral 1.1(inace naveo sam kad sam se predstavio) , 15.11.2005. kupljen 4700km presao ,IPM jednogrli karburator - da ne bude zabune,ima mixer,Lovato uredjaj komplet.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Onda dodji da to napravimo časkom.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

DEAL.

Comment

• Dragan
              CBC Veteran
              • 18.09.2005
              • 184
              • U blizini Novog Sada

Nasteluj predpaljenje

Comment

Originally posted by Dragan