Kao shto naslov kaze... imam SAAB 9000 CSE 2.0 Turbo 110KW, BRC plinski uredjaj, lambda control system, i imam mali problemcitj. Naime kada dodjem do 3000 RPM auto na plinu trza i .... nemam pojma.... ko da hotje da se ugasi, a pri tom gas ne dajem naglo vetj veoma polako, pa onda posle nekog vremena sa trzanja, kad popustim gas( oduzmem), pa dodam onda malo zivne... POMOTJ!!! Shta raditi, chini mi se da svetjice nisu odgovarajutje... NGK BPR....6.... , a po knjizi bi trebalo BPR.....7...., na benzinu ide super...
SAAB 9000 CSE 2.0 TURBO
Collapse
X
-
BPR6 ti je toplija svecica od BPR7Mozda bi trebalo da stavis BPR7... al ne verujem da je to problem...
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
-
-
Originally posted by omBREMozda turbina otvara na 3k obrtaja, pa ga ugusi visak vazduha?
Pokusaj rado sa BCPR7ES zazor 1,1 eventualno smanji zazor na 1,0mm nikako ispodAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
pokusavam da provalim da li namerno kuca tj ili mu tastatura zeza
ili fontTeorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Re: SAAB 9000 CSE 2.0 TURBO
Originally posted by TAZZZBOYKao shto naslov kaze... imam SAAB 9000 CSE 2.0 Turbo 110KW, BRC plinski uredjaj, lambda control system, i imam mali problemcitj. Naime kada dodjem do 3000 RPM auto na plinu trza i .... nemam pojma.... ko da hotje da se ugasi, a pri tom gas ne dajem naglo vetj veoma polako, pa onda posle nekog vremena sa trzanja, kad popustim gas( oduzmem), pa dodam onda malo zivne... POMOTJ!!! Shta raditi, chini mi se da svetjice nisu odgovarajutje... NGK BPR....6.... , a po knjizi bi trebalo BPR.....7...., na benzinu ide super...
Resen problem!
P.S. Ove zime je kvalitet gasa katastrofalno los i turbo motori "jedva" rade na gas. Bez dovoljnog pritiska u rezervoaru nema rada.
Comment
-
Comment