Pretpostavljam da je bilo tema vezanih za tehničke aspekte ugradnje plina u punta, ali ono što mene zanima je finansijska strana. Naime, da li se isplati u auto koji realno vredi oko 3000 evra (kao što rekoh punto I, 1100, 98 godište, prešao 120.000) ugrađivati sistem koji košta oko 500 eura. To je šestina vrednosti samog auta. Pa bih molio ljude koji su se odlučili na ovaj korak, sa je li ovim autom, da mi kazu svoja mišljenja. Hvala svima unapred.
Ugradnja gasa u punta I
Collapse
X
-
Kao prvo ugradnja u PUNTO 1 sa toro bocom moze biti i 335 eura(na ovo ide jos oko 6000 din atest),kako i zasto rece ti IVAN T ili DORA.Kao drugo ako prelazis mesecno vise od 1000 km naravno da ti se isplati.Recu ti moj slucaj,ja radim u jednom malom mestu koje je udaljeno 50 km,znachi za odlazak i dolazak na posao predjem po jednoj smeni 100 km a mesecno imam 15-16 smena.Benzina ce potrositi u proseku oko 7 litara a gasa oko 8,5 litara(pricam o nekoj prosecnoj brzini od 110-120 km/h).Racunica je sledeca: BEnzin 7 l *85 din=595 din
Gas 8,5 l * 41,90 din=356 din
Znachi usteda po jednoj smeni je 239 din i pomnozhi to sa 16 smena,usteda na mesecnom nivou je =3824 din.
Gledajuci na mom slucaju ako ugradis GAS u razlici cena benzin gas ,racunajuci kao da vozis na benzin otplacujes ugradnju za nekih 10 meseci,posle tih 10 meseci vozis mnogo jeftinije u stvari izadje te kao da vozis motor APN 6 na benzin!!! Naravno ovo se vazhi ako ne mislis da prodas auto posle 2 godine!!
-
-
ako imas nameru da ga prodajes onda je glupost, a ako ga ostavljas sebi onda razmisli da li ti je pitanje na mestu!!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Originally posted by ada12ako imas nameru da ga prodajes onda je glupost, a ako ga ostavljas sebi onda razmisli da li ti je pitanje na mestu!!!!!
Pokušaću da malo preciznije izdefinišem moju dilemu. Apsolutno mi je jasna računica konkrente isplativosti gas/benzin, tu nema dvojbe. Napisao sam godište i pređenu kilometražu iz jednostavnog razloga, a to je da neko ko se razume, ne samo u ugradnju plina, već i malo u mehaniku i izdržljivost konkretnog modela fiata da svoje mišljenje o tome da li se u odnosu na to još koliko se da voziti taj model pre nekih velikih problema sa motorom, trapom i sl i uopšte nekih većih ulaganja isplati ulagati 500 evra (a koliko sam ja upućen jeste ta cena, jer mora da se ugradi i lambda kontrola).
Hvala još jednom.
Comment
-
-
Prvo nije ada 12 nista lose mislio
Drugo i ja vozim fita(sa avtara) na plin.Najbitnije ti je za kolko ces ga vremenski isplatiti,a posto vidim da prelazis 15 hiljada godisnje onda ti to nece biti problem.A sto se tvog fiata tice,ako je u ok stanju trebao bi da te lepo sluzi jos jedno 3-4 god.Imaj u vidu da plin produzava vek motora...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Mislim da bi ti taj Punto uz normalno odrzavanje bez vecih problema mogao izdrzati vec pomenute 3-4 godine, sto znaci da je nakon inicijalnog perioda isplate investicije u prvoj godini, sve ostalo usteda... Nakon toga cak i kada ga prodajes, postici ces par stotina EUR bolju cijenu nego onaj koji nema plin...
Dakle sa 20.000 km/godisnje, ne casi ni casa vise...
Comment
-
-
Vlada je svatio sta sam hteo da kazem! Sto se tice uzvicnika nisam znao da to znaci deranje ja znam da je deranje OVO barem od kda ja koristim net, a ako se nevaram != znak napomene!
sto se tice pitanja ono je sasvim ok jer danas treba zaraditi 500?!
Nevidim po cemu sam pametniji od tebe ali svaticu to kao kompliment!
a sto se tice odgovora razmisli sta sam ti rekao!
da pojasnim: " ako imas nameru da u skorije vreme prodajes auto onda je cista glupost ugradjivati gas jer tih 500? mozes dati za kuovinu drugog auta!" tu mislim da se slazes samnom!
Ako auto zadrzavas za sebe i imas nameru da ga vozis pa neka to bude i 5000km godisnje a imas viska 500? zasto nedati jer se ta investicija isplati pre ili kasnije! i tu ces se sloziti samnom!
a sto se tice doticnog auta da li i kako ce raditi na gas citiracu ivana-t ako koristis opciju trazi videces da gas nemoze da se ugradi jos samo na avion koliko sam ja svatio
u svakom slucaju IZVINI sto si me svatio pogresno!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
(a koliko sam ja upućen jeste ta cena, jer mora da se ugradi i lambda kontrola).
Hvala još jednom.
Comment
-
-
Rečeno je mnogo puta (bar sam ja rekao) da je gas jedina investicija u auto koja vraća pare, sve ostalo odmah nadalje ne vredi te pare koje su date za biilo šta.
Gledajući tako odgovor je jasan, normalno da se isplati. Ako misliš da ga prodaš za koji mesec, mislim da ti je jasno kakvo ti je onda pitanje
Na netu se velika slova smatraju za deranje a živci su korisni
Comment
-
-
Ja se u tehnologiju ugradnje gasa ič ne razumem, tako da sam kontaktirao pre par meseci Ivana T, prvo preko p.m., a onda i telefonom i čovek mi je rekao da treba staviti lambda kontrolu jer kompjuter zna da počne da brljavi, valjda se pogubi po pitanju mešavine, ma ****m li ga, tako nešto. Meni kad to kaže neko ko je koliko vidim veoma cenjen u okviru svog posla, ja pitanja o tome da li treba ili ne lambda, više ne postavljam, iako realno nisam najbolje ni razumeo šta je čovek rekao.
Koliko sam ja shvatio nije u pitanju potrošnja gasa, već sigurnost po nekom drugom pitanju.
Ivane ispravi me ako grešim, molim te. Možda se ne sećaš, ali pričali smo o mom autu pre nekoliko meseci. Da li na kraju krajeva treba, ili ne treba lambda?
Comment
-
-
Ma ako hoces da te ne zeza paljenje lampica vezanih za kompjuter i paljenje (benzinsko), stavis i Lambda kontrolu, i ne razmisljas... Svakako ce ti se instalacija kroz cijenu plina sama otplatiti, jedino je pitanje nakon koliko kilometara... Bez Lambda kontrole npr. za 14.000 km, sa Lambda kontrolom za npr. 18.000 km... Nije neka razlika, za manje od godinu dana ti je svakako isplatila samu sebe... Ostalo ti je cista usteda...
Ne razmisljaj, nego zakazuj datum ugradnje, svakodnevno trosis dio para od ugradnje na benzin !
Comment
-
-
Lambda kontrola je obavezna za sve automobile, koji imaju lambda sondu, po mogucstvu ispravnu.
Pored toga sto ce sa tim sistemom smesa gasa i vazduha uvek biti idealna, benzski ECU ce uvek primati pravilnu informaciju od lambda sonde.
Samim tim, nema mogucnosti da auto posle voznje na gas, "pobrljavi" na benzinu.
Naravno, auto moze da radi i bez lambda kontrole, samo se postavlja pitanje: koliko ce dobro raditi?.
Bez obzira na to sto se ja bavim ugradnjom autogasnih instalacija, svakome ko ugradjuje gas u svoj auto, preporucujem da ugradi minimum sistem sa lambda kontrolom, radio to kod mene ili ne.
Comment
-
-
gledaj to ovako
nemoj ni da pominjes koliko vredi auto. to nema nikakve veze sa time da li treba ugraditi gas ili ne. moj auto u oglasima vredi 100e pa sam ipak u njega ugradio gas od 260 (Lovato). vec sam ga otplatio (posle 6 meseci) i sad se vozim jeftinije.
jednostavna logika je: sto se vise vozis, imas vecu ustedu, ranije se uredjaj sam otplati, itd.
poz.
P.S. svi koji su ugradili gas posle duuugog razmisljanja i presabiranja na kraju kazu: koja sam ja ****** bio ovolike godine... sto ga pre ne ugradih!
P.S.2. nema vece srece kad prvi put sipas 40l gasa i pogledas racun....
Comment
-
Comment