Molim za info gdje mogu servisitati stefanelli instalaciju na modelu alfa 146 1.4 ts 76 kw 2000 god plastična grana ubrizgavanje u svaki cilindar zasebno.bilo gdje na balkanu ništa mi nije daleko samo da riješim problem.kako su mi rekli na jednom sevisu problem nije strašan pošto auto prima gas u vožnji ali dok pustim trza i gasi se.takođe na mjestu je nemoguće prebaciti na plin bez trzanja u gašenja.u vožnji isto tako je nemoguće održavati konstantnu brzinu samo ubrzavanje.počne da blica lampica na prekidaču i ugasi se. auto je uvezeno iz rima sa 56000 km na satu i nikako nije servisiran plin. isparivač SPRINT AUTO DGM 51835 GPL TYPE VG 392, FILTER TEKUĆE FAZE PLINA DGM 42176 I FILTER PLINA DGM 51835 ISPARIVAČ TREBAM DA NABAVIM I DA RESETUJEM KOMPIJUTER.pomozite
problem sa instalacijom stefanelli
Collapse
X
-
Sve mi se cini da ces dobiti javnu opomenu na pocetku pojavljivanja ovdje...
Prvo predstavljanje u odjeljku za to, a zatim vise podataka o svemu, a ne ovako sturo postaviti pitanje... Uz ovako malo podataka, bojim se da nece biti moguce puno pomoci...
Dakle pisi...
-
-
prvo se javi ovde http://www.cannonballforums.se/index.php?f=41 pa ces posle toga i dobiti po koji pravi odgovor!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment