Elem danas je u gore pomenuti auto ugradjen plin u servisu Jaguar (na ledinama Surcinska ulica) i posle ugradnje tamo u garazi auto je normalno radio (na benzin) i kada smo krenuli odatle posle nekoliko minuta voznje auto je na leru poceo da nenormalno dize broj obrtaja (4-5000) dok radi na benzinu (na plinu nije proban jer nije sipan plin) i kada se na primer da gas pa pusti on nece da usporava vec drzi broj obrtaja, cuje se kao da vuce negde fals vazduh ili tako nesto ali ni ovaj majstor (inace prijatelj nije siguran sta mu je).
U cemu je problem i sta su mi s*ebali ovi u servisu posto pretpostavljam da su oni nesto poremetili jer je auto pre ugradnje radio bez problema???
Nisam znao gde da postavim pitanje, premesti te ga ako je na pogresnom mestu...
P.S. vratili smo se do servisa posle ali su vec bili zatvorili jer smo mi ostali posle radnog vremena i zatvorili su cim smo otisli.
U cemu je problem i sta su mi s*ebali ovi u servisu posto pretpostavljam da su oni nesto poremetili jer je auto pre ugradnje radio bez problema???
Nisam znao gde da postavim pitanje, premesti te ga ako je na pogresnom mestu...

P.S. vratili smo se do servisa posle ali su vec bili zatvorili jer smo mi ostali posle radnog vremena i zatvorili su cim smo otisli.
Comment