Automatski sauh na floridi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • laki5
    CBC Član
    • 06.02.2006
    • 51
    • Kragujevac
    • citroen xsara

Automatski sauh na floridi

Evo moje dileme:
    Da li postoli razlika u plinskom uredjaju (i u cemu), za DMB-ov motor 1.3 sa karburatorom i automatskim sauhom i istim takvim motorom ali sa rucnim sauhom (u floridi)?
    Juce me neki "majstor" ubedjivao kao za ovaj sa automatskim sauhom je potreban neki dodatni udedjaj. Jedino sto ja znam to je da recimo za razliku od na pr. ugradnje u keca koji ima predispoziciju
    na karburatoru, floridin dvogrli karburator to nema pa je potrebno ili busiti karburator ili dodati rasprsivac (ili kako se vec zove) u kutiju filtera za vazduh.

Hvala!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Zaradio čovek gangrenu na onoj stvari pa krene po doktorima i svi se slažu da treba seći da se spase šta se spasti može.
    Čuje on za nekog indijanskog vrača koji je jako dobar i ode kod njega.
    Ovaj mudro gleda i gleda i na kraju kaže:
    Beli vrač pojma nemati to ne treba seći (čovek se obraduje, spasao je stvar), vrač nastavi, to samo otpasti..

Dotični majstor pojma nemati i mnogo lupati... Uredjaj je isti samo je mikser drugačiji. Drugačiji je za svaka kola.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Daka
      CBC Senator
      • 15.06.2005
      • 277
      • Subotica

Originally posted by Dora
      Zaradio čovek gangrenu na onoj stvari pa krene po doktorima i svi se slažu da treba seći da se spase šta se spasti može.
      Čuje on za nekog indijanskog vrača koji je jako dobar i ode kod njega.
      Ovaj mudro gleda i gleda i na kraju kaže:
      Beli vrač pojma nemati to ne treba seći (čovek se obraduje, spasao je stvar), vrač nastavi, to samo otpasti..

Dotični majstor pojma nemati i mnogo lupati... Uredjaj je isti samo je mikser drugačiji. Drugačiji je za svaka kola.

Comment

• marek
        CBC Senator
        • 16.09.2005
        • 243
        • Beograd

Evo pogledaj ovde:

tu smo malo diskutovali bash o tom karburatoru i gasu, nije lose da dopises i ti tvoja iskustva.

Inace treba samo mesac za dvogrli karburator i to je to.

Pozdrav

Comment

Working...
        X