Predpaljenje na Yugo Koral 1.1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Predpaljenje na Yugo Koral 1.1

LM - U knjizi pise na 10 ranije (dinamicki),0 staticki, ovaj kaze na 8 ranije , onaj na 7 ,ovaj na 12?!? i tako svako ima svoje misljenje i teoriju.Meni je podeseno na 10 ranije i imam male detonacije i na gasu i na benzinu(smesa je dobro podesena,auto ima knedlu na benzinu) i voleo bi da cujem vase misljenje tj. - Kako treba da bude podeseno?
    Hvala unapred...
  • don
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 483
    • Beograd

Ortak je bas pre par dana bio da mu nasteluju paljenje, i stavili su mu 5 ranije, kao kazu tako je bolje zbog gasa, i radi mu lepo
    Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
    Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
    Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

10 je normalno i ne sme da ima detonacje na plinu kod tako nameštenog paljenja. Nešto drugo tu nije uredu.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Nastelovano na 8 ranije - radi kao sat - jeste da je malo slabiji(subjektivno) - ali sta da se radi - hvala na odgovorima

Comment

• BaneM
          CBC Član
          • 03.03.2006
          • 14
          • Mionica

Proveri zupčenje bregaste. Hoće da se ponaša kao što si opisao ako je omašeno za zub.
          Jetta II 1.6 84'

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by Jole9
            Nastelovano na 8 ranije - radi kao sat - jeste da je malo slabiji(subjektivno) - ali sta da se radi - hvala na odgovorima
            Ako je stvarno namešteno na 8 onda nije subjektivno nego auto realno ide slabije. Ako je tebi t ook onda vozi jer kasnije paljenjene šteti motoru. Ali bi trebalo proveriti razvodnik i regulator ranijeg paljenja.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X