Otisla mi membrana na isparivacu (Tartarini). Na plinu nikako nije hteo, morao na benzin...i isao je super. Ivan je video o cemu je rec, i verovatno se seca...bio kod njega u ponedeljak. Delova nema, Tartarini - sta ces. Odem kuci, razmisljam kako do Italije(Bolonja) po deo. Razmisljam ceo dan.Odem kod majstora koji ugradjuje ove jednostavnije (karburator). Otvori isparivac - membrana prsla na dva mesta. Kaze on: lici mi na onu sa pumpi za benzin. Odem da trazim nesto bar slicno originalu- i nadjem: potpuno istu membranu za benz. pumpu ali za ALEKO!!! Da mi je neko pricao reko bi mu da laze. Namestimo, upalimo i sacekamo da nagura na 30*C i prebacim na plin.Radi savrseno na plin.
Medjutim, ne secam se da li je odmah tada ili neki sat-dva kasnije poceo da brljavi na benzinu. Skazaljka obrtaja podrhtava, motor radi neravnomerno, pali ce check engine, neravnomerno prima gas kada ubrzava. Napominjem, do zamene membrane radio odlicno na benzin - a sad, katastrofa.
Pomagajte...
Medjutim, ne secam se da li je odmah tada ili neki sat-dva kasnije poceo da brljavi na benzinu. Skazaljka obrtaja podrhtava, motor radi neravnomerno, pali ce check engine, neravnomerno prima gas kada ubrzava. Napominjem, do zamene membrane radio odlicno na benzin - a sad, katastrofa.
Pomagajte...

Comment