Ako se nevaram mnogo zapaljivije su benziske pare nego sam benzin kao tecnost samo sto benzin isparava mnogo sporije od recimo gasa pa je i sama mogucnost zapaljenja veca.
VW 1200 1972god.
VW Golf 1.3 1988god.
FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
Naravno da treba "umetnuti" nesto iste debljine kao sto su distanceri. Moze dascica, ali ona ce relativno brzo da istruli. Ja koristi metalnu kutiju 30x30mm, presvucenu gumenim buzirom.
U pravu si za dašcice, samo sam hteo da rečem čoveku da rezervoar ne visi u vazduhu...
prosto tako, to mu je jedna od osnovnih osobina.
hemijski se sastoji od atoma C i H a kao tecnost se ne mesa sa kiseonikom iz vazduha koji je gas.
kako bez atoma O nema procesa oksido redukcije, nema time ni sagorevanja niti oslobadjanja toplote a kako nema toplote nema ni svega ostaloga....
samo povrsinski zagrebano, u sustini problem u radu motora i jeste to sto je benzin kao tecnost nezapaljiv pa se mora "prevoditi" u stanje gorivosti odnosno paru sto se nekada radilo venturijem u karburatorima a danas brizgaljkama a sto sve dodatno komplikuje i poskupljuje pripremu gorive smese.
za vise objasnjenja o onome gore, "molotovljev koktel" objasnjava sustinu procesa.
Comment