Honda & Plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ale944
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2006
    • 1457
    • Beograd

Originally posted by lakii011
    ma nije da sumnjam, ali mi zvuci neverovatno da iako auto ima metalni usis ne moze da ide neka jeftinija varijanta. ILI sto bi nas narod rekao ne daju mi se pare za sekvent.
    uvek postoji jeftinija varijanta, samo moras biti svetan rizika koje ona nosi. Ja licno sam u svoja kola ugradjivao i uredjaje sa buvljaka, tako da me je sve kostalo ispod 150 ojra, i jupiii vozimo se dzabe, ali ne bih nekom drugom to radio jer bi morao da mu napisem podugacak spisak tipa "pazi na ovo, pazi na ono, ako se desi ovo onda to itd..." Tako da sve zavisi od tebe i od tvog nivoa poznavanja procesa u motoru i pratecim sistemima. ako neznas bas puno, onda normalno pravac servis, bilo koji da izaberes od onih koji imaju pozitivne kritike na forumu, neces imati problema. ako ces sam da eksperimentises , to podrzavam, ali uvek imaj na umu sta radis, a na eventualna pitanja ce neko vec dati odgovor na forumu. Zapamti, venturi uvek moze da detonira bez upozorenja i napravi manju ili vecu stetu, pa ipak se i dalje masovno ugradjuje, i ljudi to voze, sa manje ili vise srece, tako da sam moras da prelomis, ja sam u toku 8 godina voznje na gas imao par ozbiljnijh detonacija, ali bez neke vece stete, neko nije imao ni jednu, a nekoga je cela ta zajebancija skupo kostala. iskustva su razna, a tvoje ce opet biti drugacije od ostalih.

sad ti tek mozda nije jasno sta da radis, ali to je realnost kad je venturi u pitanju, sve sto radis radis na sopstvenu odgovornost , cisto ako se odlucis za tu varijantu da ti ne bude niko drugi kriv u slucaju eventualne nezgode, pa ni majstor koji ti je rekao da ce to da radi bez problema.
    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• lakii011
      CBC Član
      • 13.04.2006
      • 10
      • Beograd

da skratimo pricu

Na kraju moje price, zavrsio sam u AC Rasic, stavio sam Lovato uredjaj sa lamda kontrolom. (i nekakvim emulatorom).
      Za sada sam zadovoljan jer auto se potpuno isto ponasa kao i na benzin. Sto se potrosnje tice tek sam presao 200km, tako da cu izvestiti kasnije.

Sto se tice AC Rasic i Ivana, samo reci hvale, i najiskrenije preporuke. Momci samo tako nastavite, svaka cast!

Comment

• mmgoran
        CBC Član
        • 12.04.2006
        • 10
        • Beograd

Re: da skratimo pricu

Originally posted by lakii011
        Na kraju moje price, zavrsio sam u AC Rasic, stavio sam Lovato uredjaj sa lamda kontrolom. (i nekakvim emulatorom).
        Za sada sam zadovoljan jer auto se potpuno isto ponasa kao i na benzin. Sto se potrosnje tice tek sam presao 200km, tako da cu izvestiti kasnije.

Sto se tice AC Rasic i Ivana, samo reci hvale, i najiskrenije preporuke. Momci samo tako nastavite, svaka cast!
        Ma nije moguce, auto nema sekvent, a i dalje dobro ide

FYI: Dobri majstorski prstici su cudo

Comment

• Fabia & Avensis
          CBC Senator
          • 25.05.2006
          • 215
          • Podgorica - MNE!

Mislim da cu uvest jedan auto iz USA u CG, mogu da ga vozim na US rege i da ne platim tamo po 400-500 eura godisnje za registraciju.
          To ce bit 2001 ili 2002 Honda Accord 3.0 V6 V-TEC EX sa 200 KS. Odmah bih stavio plin ali ne znam ko bi mogao da mi ugradjuje plin a da ne cujem lupanje motora, vibracije i td. Znaci ocu mi radi kao na benzin.

Mislim da ce V-TEC da radi i na plin.

Ima li neko ko bi mogao da mi to radi, i gdje (u prostorijama SFRJ)?

Hvala!
          DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
          DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Ovlasceni servis za lovato uredjaje - http://www.lovatogas.co.yu - Beograd

VTEC ce da radi bez problema, osim mozda u slucajevima kada u boci ostane nekoliko litara plina pa nema dovoljni pritisak kad se vtec upali
            Power of dreams !!!

Comment

• Fabia & Avensis
              CBC Senator
              • 25.05.2006
              • 215
              • Podgorica - MNE!

Ma ja cu to kod Dore da stavim ali ne znam zasto se ne javlja.

E da, koliko litara je najveca boca jer to cu da stavim!?

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Šta da se javim kad pitaš ko to može da uradi
                100 litara.
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Sasha
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 4126
                  • Novi Sad

Originally posted by Fabia & Avensis
                  ....(u prostorijama SFRJ).....

sory za of, nhf
                  www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Fabia & Avensis
                    CBC Senator
                    • 25.05.2006
                    • 215
                    • Podgorica - MNE!

Originally posted by Dora
                    Šta da se javim kad pitaš ko to može da uradi
                    100 litara.

Pa kad sam pitao nisam znao da ti radis to ali posle sam citao cijeli forum i vidio sam.
                    I poslao sam ti Email.

Sasha..... morao sam

Comment

Working...
                    X