ledi isparivac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veljko
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2006
    • 476
    • Backi Jarak, NS
    • Volvo V50 DRIVe

uf
    voda
    kad sam ja kupio svoju staru toyotu corolu 84 god ,
    i dovezao kuci
    a ujutro nesto curi
    a curi antifriz na pumpi za vodu , kao otisao dihtung
    i necu ja da se bakcem , odvezem majstoru
    kad je skinuo - a na pumpi nema krilaca , tj izgleda kao dekla
    onda servis i tome slicno
    sutradan idem za grad i AUTO PROKUVA
    sta je sad
    jbg - los majstor-nije sve pregledao
    ravnanje glave , nije bilo termostata , davac neispravan , novi dihtung glave,
    i sta je sad interesantno za ovu temu
    BLOK je bio puun " blata "
    al do vrha , tako da je voda cirkulisala kroz 1 ( jedan) cm slobodnog prostora
    to me kostalo evra
    pa proveri
    Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• nenad79
      CBC Član
      • 03.05.2006
      • 46
      • C:\Srbija\Beograd\Rusanj

nove vesti sa ratishta
      ociscen ceo sistem...nema vise prokuvavanja ali je ispraviac i dalje ledio ...odem ja kod ortaka (onog sto mi je konstatovao da neradi termodavac) i pocnemo da cackamo...skinuli smo creva koja dovode vodu do isprarivaca i stavili jedno providno crevo izmedju njih...voda je krenula da cirkulise tek kad sam upalio grejanje u kolima i to iz suprotnog pravca ...na donje crevo (kolko sam ja skapirao) ..tako da smo uradili ono sto je Dora savetovao u nekom od prethodnih postova..zamenili smo donje za i gornje crevo...primetno se poboljsalo zagrevanja ispravaca...ali i dalje imam utisak da ispraviac nije toliko vruc kad je grejanje stavljeno na hladno...tj ..topliji je kada je u kabini podeseno da greje...sutra cu malo bolje da ispitam stvar...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Eto i od mene neke koristi
        Nemaš dobar pritisak i zato ja bez razmišljanja uvek stavim dolazno crevo gore a odlazno dole makar da je to obrnuto od stava kako kaže fabrika da treba Tebi bi očigledno pomoglo kad bi stavio isparivač na red i trajno rešio problem. Ne pitaj kako jer sam to već opisao par puta
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• nenad79
          CBC Član
          • 03.05.2006
          • 46
          • C:\Srbija\Beograd\Rusanj

ako me bude i dalje zezao ..stavicu ga redno...mada sam razmisljao i malo drasticnijim potezima tipa rucna pumpa za bunar i elektricno lonce za kuvanje kafe ..pa sve to lepo nek greje isparivac..pa da vidm jel ce onda da zaledi majke mu ga
          sve u svemu..hvala svima na savetima

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

chudo jedno
            da, sta ces iskustvo naucilo da kada se vide spoljni znakovi koji ne obecavaju obicno kada se zagrebe dublje ispliva na povrsinu jos sto sta iznenadjenja. u mojim iskustvima obicno sam nailazio na manje prijatna iznenadjenja sa nekom zapustenom tehnickom spravom...tipa krene da otkazuje sve zivo sto postoji jedno za drugim pa iz popravke u popravku posto je mnogo delova auta medjusobno nekim cudnim spregama povezano pa kvar jednoga povlaci kvar jos kojecega drugoga ako se na vreme ne zaustavi ringspil.
            perspektiva pesimiste koji se obraduje ako naidje iznenadjenje a ocekivanja da se krece optimisticki..znas ono krenes da gledas u praznu casu i nadas se da se puni polako

ne sumnjam da ce u dobrim rukama auto doziveti drugu mladost i punu snagu.
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

Working...
            X