Ma lepo plati Dori put u Kanadu, oce covek malo da vidi sveta
pa jos i dnevniceeee, i bice ti dosta jeftinije, a mozda se Dora i opredeli za rad u inostranstvu =]
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Tako je! Povratna karta do Kanade je oko 700 eura plus delovi i Dorin rad... Opet duplo jeftinije!
Jedino sto ondak moras da mu platis i naknadu za odvojen zivot, za pretrpljen strah..... Ali ako mu nabacis jos desetak musterija.....
Jos malo cemo mi sa foruma da nosamo table "NE DAMO DORU!"
Cena benzina u kanadi je tu negde oko 1$ dok plin kosta 0.55$. Da pre par godina moglo se kupiti dosta benzina za prosecnu platu, medjutim sad kad je benzin otisao sa 0.60$ na 1$ mozes kupiti manje posto su plate ostale iste.
Nego nije poenta dali je benzin jeftin ili skup vec je poenta da se vozis sto jeftinije, ako je plin upola jeftiniji zasto to ne iskoristiti. Ja verujem da ce doci vreme kada ce svi leteti da ugradjuju plin, samo zato sto cene benzina rastu i nastavice tako, ko zna gde ce stati. A kad se to desi oni koji budu imali radionice za ugradjivanje plina ce se namlatiti para samo tako. Dora dolazi ovamo bice para na sve strane
Ljudi gde mogu da narucim plinski uredjaj u Srbiji? Dajte neku stranicu sa cenama.
1 Canadian $ = 1 L benzina obicnog, ako hoces super94 octana onda je 1.1.
Ma nista od ovoga nece biti, isao sam pricati sa covekom i cim sam mu rekao da cu sistem nabaviti iz evrope odma mi je rekao da ga nece instalirati. Tako da nemam puno izbora, ili traziti polovni ili stavljati novi sistem.
Tako vam je u kanadi deru vas na sve strane, ne moze se jeftino proci. Kad bi kojim slucajem dovezo auto u Srbiju da se to ugradi, ja mislim da bi mi na kanadskoj carini oduzeli auto jer nebi bio "Bezbedan"(po njihovim zakonima).
Nista ljudi hvala vam puno na info i sve najbolje.
Comment