Previse vazduha, da ili ne?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Previse vazduha, da ili ne?!

Kada su mi ugradjivali plin u Alfu 146 2.0 i kad su mi stavili onaj mesac mnogo su mi ustinuli crevo za dovod vazduha!
    E sad posto je to motor od 150 konja, tu se gubi mnogo i hteo sam da skratim crevo i tako ga namestim kao sto je i bilo pre!

Ali su mi rekli da mnogo vazduha nije dobro za plin! Danas sam skinuo crevo sa filtera za vazduh i na benzinu je radio savrseno, a na plinu padne na 500 rpm i stalno se gasi i neravnomerno radi!
    Ne znam da li je to sto je sada crevo ispravljeno, ili zato sto nema nikakav otpor jer nema filtera za vazduh?!

Skratio sam crevo za santimetar i malo je bolje sto se tice tog mesta gde je ustinuto, a opet radi normalno na plinu!

Koji je uzrok ovome i moze li nekako to da se resi, jer hteo sam da stavim sportski filter, verovatno ce se isto desavati i sa njim?!
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Crevo (cev)treba skratiti koliko se može da bi bilo što pravilnije otvoreno. Sportski filter po pravilu izaziva isti efekat ali se nekad može namestiti. U pravilu se ne preporučuje.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
    X