Problem i resenje...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problem i resenje...

Evo i mog prvog posta na ovom zaista korisnom forumu. Vozim Opel Astru F '97. 1.8V i imam Landirenzo gas (landaSystem) i usled problema sa kablovima je dolazilo je do detonacija i tako mi je pukla usisna grana. Sve sam to izmenjao ali me je mrzelo da trazim i klapnu za odusak na filteru te sam stavio parce elasticne gume i fiksirao sa 4 nitne, tako da sada na usisu nema viska vazduha ali pod malim pritiskom dobija odusak.
    Pitanje je to da li sam ovim ucinio dobru stvar ail pak medvedju uslugi sebi tj. da li naci klapnu i nju ugraditi.
    P.S. Od tada sam presao oko 800km i nisam primetio da ima nekih problema.
    Pozz
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Klapne imaš u eurogasu i na pijaci automobila, pošto ne znam odakle si džaba pričam
    Sve što je potencijalno mesto za povlačenje falš vazduha, ja izbegavam i klapnu stavim baš kad neko navali...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Da li je preporucljivo ugraditi k&n filter ma moj auto (zbog gasa) jer tada ima odusak u svakom trenutku?

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

Originally posted by proximo
        Da li je preporucljivo ugraditi k&n filter ma moj auto (zbog gasa) jer tada ima odusak u svakom trenutku?
        sto se tice kn-a koristi pretragu jer je vec bilo dosta diskusija o tome
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
        X