prepravka fabrickog uredjaja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prepravka fabrickog uredjaja

Pozdrav svima
    Imam jedan problem, pa me zanima ko moze da ga resi, a to je imam Renault Lagunu kojoj je promenjen motor (stavljen je 2.0 16V, a bio je 1,8 8V) u autu mi je ugradjen fabricki plin Landi Eurogas i sve je to super radilo sa starim motorom, a sada bih zeleo da mi neko poveze gas uredjaj sa novim motorom, posto je sva instalacija ostala na autu i sve radi, pa me zanima ko to moze i hoce da poveze posto ovde (ja sam iz Zrenjanina) ima samo "pametnih", ali ne i poznavaoca ove problematike, kod kojih se ovakve stvari resavaju pomocu stapa i mnoogoo kanapa.

Hvala unapred
  • ale944
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2006
    • 1457
    • Beograd

koji je to tip uredjaja, venturi ili sa ubrizgavanjem ?
    imas temu o iskustvima sa autoserviserima sa autogas, kako dobrim, tako i losim, pa vidi da li ima neko u tvojoj blizini.... a i malo prelistaj forum pa ce ti se otvoriti novi vidici...
    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

To je mehanika Landi Renzo a elektrika od domaćeg holandskog proizvodjača? Pošto su svi sa lambda kontrolom, teško da ćeš naći leka jer je potreban softver i interfejs.
      Probaj na 065 850 0 850.

Ne mogu da verujem, pa ni svoj telefon ne znam napamet
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

a da decko predje preko otiraca za dobrodoslicu????
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• nikolapanic
          CBC Senator XXL
          • 16.10.2005
          • 657
          • Petrovac

Nisam nasao temu gde je neko pomenuo da automobili sa fabrickim gasom,ko zna koliko su presli kada se uvezu i pitanje je u kakvom su stanju,pa zato da pitam ovde.U ponudi je Peugeot 406,2001.god. 2.0 sa fabrickim gasom,sada uvezen,za 8500 eura.Da li se isplati uzeti ga,jer sam planirao ionako da kupim benzinca i ugradim sekvencijalni LPG?Koliko je dobar auto posto se vozi verovatno na gas od 000000km a znam da je Dora negde pomenuo nesto negativno za ovakve automobile.
          Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

Ne bi trebalo da je to lose, samo je spominjano da je nakon toliko 0000000 kilometara plinska instalacija spremna za najmanje temeljit "remont"...

Detalje ce ti svakako spomenuti upuceniji... Jedino ako bi mogao naci takav auto bez plina, ali za manje para, pa da ti se isplati od razlike u cijeni ugraditi nov-novcat sistem...

Comment

Working...
            X