Stojadin
Collapse
X
-
Pa naravno da moze,svakog stojadina osmicu floridu tako odradim.
Obrtaljka je stavljena iz stojadina specijala iz davnih osamdesetih
ima on jos par detalja lepih slikacu ga pa cu da postavim slike.inace vozim fiat mareu1.9 TD100.a stojadina sam proletos uzeo iz kompenzacije sa zastavom za potrebe servisa,nostalgija vozio sam pre keca .cekam drugara da mu udari neku neobicnu reklamu za servis.
Comment
-
-
Jel bi bio problem ako bi stavio onaj "T" odmah do boce, malo podigao cev u vis a ispod provukao onu cev koja sad ide gore i stavio na mesto tog "T" komada?
Comment
-
-
Comment
-
-
ZA DORU
DORA!
reci mi kako ti se čini sve ostalo?možda nisam baš dobro fotografisao iz najboljeg ugla,ali volim da je sve pedantno kod svakog auta koji odradim počevši od prekidača preko uredjaja instalacije creva za vodu bakra pa do utakajućeg ventila kojeg ofarbam u boji auta (ako imam takvu boju)[/b]
ps:svima smeta boca,i utakajući ventil da se nevidi!
sto ljudi sto ćudi
Comment
-
-
Originally posted by HeinzZar ispod boce nisu obavezna dva nosača između koševa, pa tek onda stege?
Comment
-
-
Originally posted by Valent VudrigaOd kakvog su materijala te crne cijevi i nebi li ih bilo bolje provesti preko vrha boce, spustiti ih malo nize prema naslonu zadnjeg sica pa onda prema blatobranu i van. Nisam plinas, samo glasno razmisljam.
Za Abarta, nemoj stavljati iste slike u svaku temu a ne moraš ni baš svaki auto koji si uradioOk malo reklama ali ne preterivati...
Comment
-
Comment